Cele Mai Bune LEDuri Auto

CELE MAI BUNE LEDURI AUTOA fost un drum lung și întunecat încă din primele zile de iluminare a mașinii, când cel mai bun lucru la care puteai spera a fost o lampă cu gaz decentă care să nu explodeze când e aprinsă. Desigur, atunci, strălucirea slabă a unei flăcări într-un borcan a fost perfect adecvată pentru a călători pe șine de cal murdărie la viteză de trap. De atunci, mașinile au devenit mult mai rapide, dar timpul de reacție umană a rămas la fel. Asta a necesitat o nouă generație de lumini pentru a vedea mai departe pe drum și să ne dea timp să reacționăm la probleme de viteză.

Dar mai mult decât atât

Dar mai mult decât atâtFarurile au devenit un fel de declarație de modă funcțională — un mod “uită-te la mine” de a spune lumii că avem cea mai recentă și cea mai bună tehnologie sub capotă. Nu ar trebui să fie o surpriză atunci că oamenii specializați în high-tech și high speed (germanii) ne-au oferit cea mai mare parte a farului avansează de-a lungul anilor; Bosch, în mod specific, a devenit un nume de marcă în a vedea unde te duci.

Da, se pare ca suntem pentru totdeauna vin cu noi și mai bune moduri de a arunca fotoni pe drum înaintea noastră. Deci, care sunt cele mai bune, care sunt inutile, și care sunt doar în jurul valorii de astfel încât să puteți spune oamenilor masina ta are raze laser blestemata în ochii ei?Sincer, luminile incandescente (aka “lumini sigilate”), probabil, nu suporta menționând la toate excepția cazului în care sunteți în căutarea de a moderniza o mașină clasică. Aceste tipuri de becuri sunt cele mai vechi din jurul, și sunt în mod eficient doar versiuni de grele de becuri incandescente în casa ta. Folosesc un filament de tungsten suspendat într-un vid.; electricitatea trece prin fir, îl face să se încălzească și să strălucească, iar vidul din bec împiedică sârma să se oxideze și să se rupă instantaneu.

Destul de bine dacă aveți o mașină clasică și doriți să păstrați luminile standard, dar cu siguranță cel mai rău dintre buchet acolo.
Acele lumini vechi sigilate au funcționat destul de bine timp de zeci de ani, dar au fost întotdeauna fierbinți, ineficiente, și au aruncat ceea ce am considera astăzi o undă slabă și bolnăvicioasă de gălbui în distanța intermediară. Destul de bine dacă aveți o mașină clasică și doriți să păstrați luminile standard, dar cu siguranță cel mai rău dintre buchet acolo.

Bulbii de Halogen sunt o îmbunătățire a incandescenței standard

Bulbii de Halogen sunt o îmbunătățire a incandescenței standardIn sensul că folosesc gaz halogen în loc de vid în interiorul tubului. De fapt, partea funcțională a unui bec cu halogen (filamentul) nu este mai mare decât cea a farului unui fascicul sigilat, dar folosește un tub de gaz mult mai mic și un volum mai mic de gaz pentru a reține căldura.

Halogenii sunt de fapt un grup de gaze, inclusiv flurină, clor, brom și iod. Luminile cu Halogen folosesc o combinație de iod și brom. Aceste gaze împiedică filamentul să se subțieze și să se spargă, și reduceți înnegrirea în interiorul bulbului. Asta permite filamentului să ardă mult mai fierbinte, și astfel să producă mai multă lumină. De obicei, halogenii au aproximativ 2.500 de grade, ceea ce ar fi suficient de fierbinte pentru a topi aluminiul dacă filamentul ar intra în contact direct cu el.

Halogenii sunt cel mai comun tip de bulb utilizat astăzi, și funcționează destul de bine pentru majoritatea aplicațiilor. Sunt ieftine, luminoase, de lungă durată și imaculate. Sunt, de asemenea, mici și ușor de înlocuit — spre deosebire de aceste grinzi uriașe vechi sigilate, cu lentilele integrate și reflectoarele lor.

Pe partea de jos, lumina pe care o aruncă este ușor gălbuie în culoare, așa că nu se aruncă atât de departe pe drum având în vedere luminozitatea și consumul de energie al becului. Asta nu e de fapt un lucru rău în ceață, deoarece lumina albă pură va sări înapoi mai mult de o strălucire și limita vizibilitatea. Deci halogenii ar putea avea un mic avantaj acolo. Dar în caz contrar, ei lasă ceva de dorit în departamentul de viziune.

Totuși, nu este o alegere rea dacă tot ce cauți este un bec ieftin care te va lăsa să vezi unde te duci.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini