Cele Mai Bune Etiloteste

CELE MAI BUNE ETILOTESTEÎntre petrecerile în baruri și vizitele cu membrii familiei, e greu să dai vina pe cineva că vrea să renunțe la câteva băuturi ca să se relaxeze în timpul sărbătorilor. Din păcate, nu putem spune întotdeauna dacă suntem în stare suficient de bună pentru a ajunge la volanul unei mașini. Din fericire, există o serie de breathalyzers personal de calitate superioară disponibile pentru a vă ajuta să evitați de conducere sub influența (DUI).

Înainte de a începe să vorbim despre alegerile noastre personale breathalyzer, este important să rețineți unele limitări. Mai întâi de toate, și cel mai important, capacitatea de a conduce este complet fără legătură cu un număr BAC. Dacă te simți slăbit, nu ar trebui să conduci. Punct.

Pe de altă parte

Dacă te simți perfect în regulă pentru a conduce, trebuie să așteptați cel puțin o jumătate de oră după ce ați mâncat sau băut ceva înainte de testare BAC-ul pentru că BAC-ul poate crește chiar și după ce te oprești din băut când corpul tău se absoarbe alcoolul. Dacă încă nu vă simțiți afectat, atunci un breathalyzer vă poate oferi o evaluare obiectivă dacă puteți conduce legal sau nu.

Acestea fiind spuse, breathalyzers de pe piață aceste zile variază sălbatic în acuratețea și fiabilitatea lor. În cea mai mare parte, primești ceea ce plătești. Modelele mai scumpe tind să fie mai precise. Dar, după cum ați auzit din nenumărate știri, chiar și cele mai bune dispozitive folosite de ofițerii de aplicare a legii pot înregistra rezultate fals pozitive.

Am verificat peste mii de recenzii și evaluări ale utilizatorilor și experților pentru a găsi cele mai bune breathalyzers personale. Alegerile noastre au fost alese în funcție de acuratețea lor, de istoricul recenzorilor și de ușurința de utilizare.Dacă sunteți în căutarea pentru un conținut precis de alcool din sânge lectură de la un dispozitiv care se potrivește în buzunar, BACtrack Trace Breathalyzer profesionale este cel mai bun.

BACtrack folosește propria tehnologie patentată de poliție

BACtrack folosește propria tehnologie patentată de poliție“Xtend Fuel Cell Sensor Technology”, în majoritatea noilor sale breathalyzers, inclusiv cea de top pick, Trace Professional Breathalyzer. Tech are o serie de beneficii, inclusiv practic nici un fals pozitive, viață mai lungă a bateriei, timp de încălzire mai rapid, sensibilitate pentru testare BAC ridicat, fiabilitate pe termen lung, și rezultate exacte, coerente.

Trace oferă rezultate precise pentru nivelurile de BAC de la 0000 la 0.400%. Ea vine, de asemenea, cu cele două baterii AAA necesare. Pentru a opera breathalyzer, apăsați butonul start. Apoi scade de la zece. Odată ajuns la zero, sufli continuu și constant până îți afișează BAC-ul pe ecranul LCD. Unitatea își amintește ultimele tale zece citiri BAC.

Urma BACtrack este de 4,25 cu 1.875 de 0.625 inci și cântărește doar trei uncii. Vine cu o garanție de un an. Cel mai important, acest breathalyzer este aprobat de către Departamentul de transport al Statelor Unite (DOT) și Administrația Națională pentru Siguranța Traficului Rutier (NHTSA).

BACtrack folosește propria tehnologie patentată de polițieWirecutter a placut urma BACtrack deoarece este de aproximativ 30 dolari mai puțin costisitoare decât high-end companiei S80 Pro, și este mult mai ușoară și mai mică. În plus, oferă detectare gama BAC similar cu modelul mai scump. Gazette Review a luat, de asemenea, o privire la această unitate și a constatat că a fost incredibil de precis pentru prețul său.

În revizuirea sa, portofel prins a dat acest breathalyzer un scor de 9.3 din 10 pentru că veți obține calitate profesională la un preț rezonabil, este simplu de utilizat, și datele sunt corecte. Totuși, cronicarului nu i-a plăcut că trebuie să-l calibrezi la fiecare 6-12 luni.

Aproximativ 73% din recenziile de utilizator ale BACtrack Trace de pe Amazon sunt pentru cinci stele. Câțiva cumpărători au comparat acest model cu alte câteva dispozitive și au constatat că aceasta este cea mai exactă opțiune de pe piață. Unul dintre critici a fost o asistentă medicală care se bazează pe măsurători pentru locul de muncă. Cu toate acestea, un cumpărător verificat a menționat că dispozitivul poate fi un pic sensibil în citirile it.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini