Cea Mai Buna Baterie Auto

CEA MAI BUNA BATERIE AUTOEști proprietarul unui BMW bun sau al unei Toyota de încredere, dar mașina ta prețioasă nu mai răspunde într-o dimineață frumoasă. Care va fi reacția ta după ce o vei vedea moartă? S-ar putea să te scarpini în cap și să te întrebi ce s-ar fi putut întâmpla! Vrei să știi ce a mers prost? Este decizia ta de a cumpăra acea baterie, în primul rând! Șocant! Da, dar ai avut-o venind pentru a nu face cercetarea pe cele mai bune modele de baterii auto.

Nu te simți presat! Chiar și cel mai dedicat șofer nu acordă atenție bateriei auto până când nu cedează. E normal să schimbi bateria o dată sau de două ori pe durata ciclului de viață al vehiculului. Unii pur și simplu îmbătrânesc, iar alții se uzează de la încărcarea repetitivă și descărcarea. Chiar dacă ești atent și nu te compromiți cu întreținerea obișnuită, va fi mort la un moment dat. Dar diferențele dintre cele mai bine cotate baterii auto și unitățile cu o calitate medie se află în performanța și durata lor de viață. Dacă nu vrei să cazi în bucla de “achiziționare și înlocuire” baterii, du-te pentru cea mai bună unitate de baterie auto.

Am rotunjit recenziile scurte ale celor mai bine cotate și populare baterii auto de pe piață. Citește-i amănunțit ca să-l găsească pe cel care se potrivește perfect nevoilor tale personale.Aflați mai multe despre tipurile de baterii de bază
Înainte de a sări în reviziile bateriei auto, educați-vă cu tipurile lor, care vor veni la îndemână atunci când va fi cumpărături pentru cea mai bună baterie auto.

Bateriile pot fi clasificate în mare parte în două grupe – baterie fără întreținere și mat de sticlă absorbită de înaltă tehnologie (AGM). Fiecare tip vine cu propriile beneficii unice, pe care ar trebui să știți despre înainte de a lua orice decizie.

1. Baterie Cu Plumb Acid (Regular))

1. Baterie Cu Plumb Acid (Regular))Bateriile cu acid de plumb sunt folosite pe scară largă și familiare în zilele noastre. Pentru a utiliza tipul de baterie, conducătorii auto trebuie să top de pe apă în soluția electrolit periodic, deoarece sursa de alimentare a bateriei este lichidul în interiorul acestuia. Cu viteza fulgerului a tehnologiei, noile baterii cu plumb-acid nu necesită mai multă apă ca cele tradiționale inundate celule. Cele noi sunt fabricate pentru a păstra lichidul pentru durata de viață a bateriei și capace lor nu sunt menite să fie deconectat.

Costul unei baterii de plumb-acid este semnificativ mai ieftin decât costul unei baterii AGM, astfel încât este motivul pentru care bateriile plumb-acid sunt utilizate pe scară largă. Dar există ceva ce ar trebui să observați că bateriile cu acid de plumb nu pot rezista mult timp și au o capacitate scăzută de a tolera o descărcare profundă.

2. Rogojină de sticlă absorbită (AGM))

2. Rogojină de sticlă absorbită (AGM))Bateriile absorbite de sticlă Mat (AGM) sunt echipate cu mai multe mașini din cauza abilităților sale remarcabile și a caracteristicilor inteligente. În comparație cu bateriile standard auto, bateriile AGM au capacitatea de a rezista mai bine la reîncărcarea ciclurilor și la drenarea repetată. Bateriile AGM au caracteristici inteligente, cum ar fi siguranța electronică, caracteristicile de comoditate, sistemele de stop-pornire pentru reducerea consumului de combustibil și prizele de alimentare pentru dispozitivele electronice mobile.

Pentru a cumpăra o baterie AGM, trebuie să plătească aproximativ 40% la 100% decât bateriile normale, cum ar fi bateria de plumb-acid. Gândiți-vă că, dacă sunteți un tip de oameni care părăsesc adesea mașina lor pentru o lungă perioadă de timp și bateria auto pierde taxa, cumpărarea unei baterii AGM va fi o alegere inteligentă pentru tine.

Motivul este că bateriile AGM sunt concepute pentru a tolera mai bine o descărcare profundă și sunt susceptibile de a recupera pe deplin.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini