Cea Mai Buna Rovinieta Online

CEA MAI BUNA ROVINIETA ONLINE Amenzi pentru rovinieta 2019. Aflați ce amenzi puteți obține dacă nu ați plătit taxa rutieră obligatorie, dar, de asemenea, cum le puteți plăti dacă ați fost ghinionist. În următoarele rânduri, veți vedea, de asemenea, ratele de impozitare, în funcție de vehicul.

Amenzi roviniet 2019: cine și de ce este obligat să plătească taxa rutieră
Rovinieta este obligatorie pentru toți șoferii, români și străini. După ce ați părăsit orașul, comuna, satul, indiferent pe ce drum mergeți, că este unul național, autostrada sau “forest” drum, plin de noroi, trebuie să fi plătit rovignette.

Dacă ești prins de poliție sau de radarul de penetrare a solului pentru detectarea taxei rutiere pe care le-ați plătit taxa, de altfel, riști amenzi de la 250 la 4.500 lei, în funcție de vehiculul pe care îl conduceți, în funcție de tonajul mașinii, pentru a fi siguri.

Dacă plătiți amenda în mai puțin de 48 de ore de la data la care v-a fost comunicată, valoarea acesteia scade la jumătate.

Amenzi rovinieta 2019: care sunt valorile lor, în funcție de tonajul mașinii
Amenzi pentru rovinieta 2019 în cât timp sunt prescrise și cum sunt plătite online

Rovinieta este o taxă obligatorie atribuită din motive paradoxale. Dacă doriți să conduceți propria mașină pe un drum pe care le plătiți în diferite forme, oricum, trebuie să plătească din nou și din nou. cu cât e mai grea mașina, cu atât e mai mare rata de impozitare. Se merge pe principiul că o mașină tonaj mai mare strică drumul. Dacă drumurile ar fi fost făcute bine, nu ar fi contat cât de mare era mașina, dar asta e altă poveste.

Ce amenzi plătești, în funcție de mașina pe care o ai?:

Ce amenzi plătești, în funcție de mașina pe care o ai?:Autoturisme: 250-500 lei;
Vehicule de marfă sub 3,5 tone: 750-1, 250;
Vehicule de marfă 3,5 tone-7,5 tone și vehicule de transport de pasageri cu 9-23 locuri( inclusiv șoferul): 1,250-1,750;
Vehicule de marfă 7,5 tone-12,00 tone și vehicule de transport persoane cu mai mult de 23 de locuri( inclusiv șoferul): 1,750-2,250;
Vehicule de marfă care depășesc 12.01 tone, cu maximum trei axe, inclusiv: 2,750-3.000;
Vehicule de marfă de peste 12.01 tone, cu un minim de patru axe, Inclusiv: 3 000 – 4.500.
Cât timp și cum se plătesc amenzile online
Din 2018, termenul de prescripție pentru neplata rovinietelor a scăzut de la șase la patru luni, din momentul în care mașina ta a fost “fotografiată” de detector sau ai fost prinsă direct de ofițerul de poliție.

Ce amenzi plătești, în funcție de mașina pe care o ai?:“Aplicarea amenzii se prescrie în termen de patru luni de la data comiterii infracțiunii”, se citește textul legii. Cu toate acestea, ” autoritățile trebuie să transmită raportul în termen de cel mult două luni de la data cooperării conducătorului auto.”

Amenzile pot fi plătite trezoreriilor din județul în care v-ați înregistrat mașina (sau sectorul, dacă sunteți din București) sau pe internet, pe acest site.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini