Cea Mai Buna Camera Video Auto

CEA MAI BUNA CAMERA VIDEO AUTOCele mai bune camere de bord – scurt pentru camerele de bord – au devenit un mijloc important de protecție pentru șoferi, dar alegerea cel mai bun aparat de fotografiat poate fi dificil, mai ales în cazul în care acest lucru este prima dată când ați cumpărat unul.

Chiar dacă aveți deja o cameră de bord, sau ați achiziționat unul în trecut, tehnologia se mișcă atât de repede că este în valoare de prins pe cele mai recente kit pentru a vedea dacă sunteți încă Folosind cel mai bun

Cam dash pentru nevoile dumneavoastră

Tehnologia are multe în comun cu cele mai bune camere de acțiune, dar a fost special adaptată pentru nevoile auto. Dacă mergi pe bicicletă sau pe motocicletă și cauți ceva similar, uită-te la ghidul nostru pentru cele mai bune camere din cască.

Camerele de pe tabloul de bord vin în toate formele și dimensiunile, cu seturi de caracteristici și prețuri pentru a se potrivi. Unii trag în 4K, alții au ‘vedere nocturnă’ și unii chiar oferă tehnologia de asistență auto, în timp ce alții încearcă să câștige puncte pentru a fi compact, ieftin și simplu de utilizat.

Deși ceea ce vrei de la o cameră de bord poate varia

Deși ceea ce vrei de la o cameră de bord poate variaElementele de bază sunt destul de simple și universale. Acestea sunt camere care înregistrează o vedere frontală a drumului înainte pe măsură ce conduceți; dacă ar trebui să fiți destul de nefericit pentru a avea un accident – sau martor – camera poate salva filmul său la un card SD, gata să fie utilizat ca dovadă.

Unele rămân atașate permanent de parbriz și încep să înregistreze când aprinzi aprinderea, făcându-le să se simtă ca figurinele opționale din fabrică. Altele pot fi stocate în cutia ta glovebox, apoi tăiate la un doc magnetic pe parbriz pentru fiecare călătorie.

Unele modele pot fi conectate la camera a doua, cu fața la spate, și alte sisteme înregistrează un interval de timp de câteva zile după ce ați parcat ultima dată, datorită alimentării de pe bateria mașinii.

Deși ceea ce vrei de la o cameră de bord poate variaDacă sunteți un ciclist sau un motociclist, lista noastră de cele mai bune camere GoPro s-ar putea ajuta să găsiți casca ideal pentru a înregistra evenimente pe drum, împreună cu cele mai bune Accesorii GoPro. Dacă sunteți preocupat de securitate și siguranță, s-ar putea dori, de asemenea, să ia o privire la ghidul nostru la cea mai bună asigurare pentru fotografi.

Cu atât de multe opțiuni de luat în considerare, Digital Camera World este aici pentru a vă plimba prin cele mai bune camere de bord disponibile chiar acum…noul Garmin Dash Cam 66W este înlocuirea la camera noastră de bord favorit din ultimul an, Garmin 55. Noul model păstrează dimensiunea compactă și ușurința de utilizare a predecesorului său, dar crește câmpul de vedere de la 122 de grade la 180 de grade, oferind o vedere mult mai largă a părții din față a mașinii și a drumului înainte. De asemenea, nou este HDR (High Dynamic Range) de înregistrare video, pentru a ajuta retine detalii in contrast ridicat de iluminat, în timp ce o conexiune Wi-Fi pentru smartphone-ul și gratuit Garmin Conduce aplicație înseamnă că puteți conecta până la patru camere, la o dată și sincronizată video se trage, oferind o vedere de 360 de grade în jurul mașinii. Durata de viață a bateriei este de doar 30 de minute, fără a se conecta la priza mai ușoară a mașinii, și dacă opt pentru o instalare profesională hardwired camera (sau camerele) va rămâne pe atunci când este parcat, apoi înregistra dacă cineva cade neglijent în mașină în timp ce parcare sau de conducere trecut.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini