Cei Mai Buni Aditivi pentru Benzina

CEI MAI BUNI ADITIVI PENTRU BENZINAEmisiile sunt unul dintre principalii poluanți din jur. Din păcate, este o mizerie inevitabilă, inevitabilă. Întotdeauna va face parte din sistemul care produce mașini alimentate cu benzină.

Vestea bună este că legile privind eficiența consumului de combustibil și sistemele moderne de combustibil au evoluat astăzi pentru a minimiza astfel de emisii și, sperăm, să facă condusul de astăzi mult mai ecologic. De fapt, noi personal considerăm că este o obligație morală pentru noi, șoferii, să ne facem partea. Mult de această responsabilitate provine de la nivelul de întreținere de vehicule, în special în sistemul de injecție de combustibil.Ce Este

Un Sistem De Injecție A Combustibilului?

Sistemul de injecție a combustibilului din mașina dumneavoastră este compus din injectoare de combustibil care sunt menite să livreze gaz la motor în mod corespunzător. Acest sistem este un punct esențial în producția de automobile, deoarece oferă beneficiile de a face mașinile mai puțin poluante și mai mult combustibil eficient. Este, de asemenea, un sistem critic pe care toți șoferii trebuie să-l mențină și să-l îngrijească. În caz contrar, combustibilul nu va fi ars eficient și poate fi cauza altor probleme cu mașina în viitor.

O mare parte din eficiența și funcționalitatea unui sistem de injecție a combustibilului provine din cât de bine funcționează injectoarele de combustibil. Dar ce anume sunt injectoarele de combustibil?

Ce Sunt Injectoarele De Combustibil?

Ce Sunt Injectoarele De Combustibil?Injectoarele de combustibil au parcurs un drum lung de la originile sale la începutul secolului al XX-lea. Primul sistem de injecție a combustibilului alimentat cu gaz a fost inventat de Bosch și a fost folosit pentru prima dată pentru vehicul, Goliath GP700 în 1952. Progresele tehnologice au eliminat în cele din urmă carburatoarele dăunătoare și au deschis calea pentru motoarele avansate pentru injectarea de combustibil electronic (EFI).

Injectoarele de combustibil sunt supapele acționate electric, controlate de calculator, care acționează ca o seringă și injectează mai multă putere într-un motor. Desigur, există un sistem și o structură pentru cât de mult și cât de des aceste injectoare pun combustibil pentru motorul dumneavoastră. Ea are propriul său calendar și scară pentru a utiliza eficient pe tot parcursul drive-ului. Este deosebit de important să vă asigurați că motorul utilizează cantitatea potrivită de combustibil și îl arde bine.

Cum Funcționează Injectoarele De Combustibil?

Injectoarele de combustibil sunt echipate cu comenzi electrice care primesc adesea semnale de la sistemul computerizat al motorului. Acest computer va interacționa apoi cu injectoarele, determinând cantitatea potrivită și momentul distribuției de combustibil. Odată ce combustibilul ajunge la injector prin pompa din rezervor, se va pulveriza apoi o ceață de gaz în motoarele mașinilor. Odată ce ceața de gaz ajunge la colector, acesta va fi apoi adus la motor în cazul în care are loc combustia.

Injectoarele De Combustibil Sunt O Tehnologie Precisă Și Costisitoare Dintr-Un Motiv..
Oh, îmi pare rău, întrebarea Poate ar trebui să fie, “de ce sunt Injectoare diesel mai scumpe decât injectoare de benzină?”

Spre deosebire de injectoarele de benzină, injectoarele de motorină sunt instrumente de precizie și funcționează într-un mediu de înaltă presiune de-a lungul modelului său proiectat cu atenție. Marea majoritate a motoarelor diesel se vor descurca cu presiuni de injectare de aproximativ 2.000 de bari.

E un ordin de înaltă tehnologie. Este eficient în efectuarea uneia până la două injecții pilot cu doza exactă, calendarul și un model controlat în fiecare accident vascular cerebral de injectare. În afară de aceasta, injectoarele de motorină sunt, de asemenea, fabricate din materiale exotice care îi oferă o durată de viață decentă, chiar și în condițiile extreme ale mediului.

Injectoarele de benzină nu sunt la fel de critice ca injectoarele de motorină. Sarcinile la presiunea de injectare sunt de aproximativ 200 de bari max pentru motoarele DI și mai mici pentru modelele mai vechi. Nu are la fel de multe cerințe ca injectoarele de motorină, deoarece injectează combustibilul într-un mediu de joasă presiune. Injectarea dozei per accident vascular cerebral și modelul necesită doar o atomizare suficientă.

De ce injectoarele de combustibil au nevoie de întreținere?

injectorul la fel ca orice altă componentă din vehicul, trebuie să aveți grijă și de injectoarele de combustibil. Ele sunt expuse în mod constant la temperaturi ridicate și variațiile constante ale calității gazelor puse în ea. Rezultatul? Injectoarele tale de combustibil sunt încețoșate în praf, ceară, aditivi, Carboni și alte elemente externe peste program.

Atunci când aveți injectoare de combustibil prost păstrate, acest lucru duce la modele ineficiente de pulverizare a combustibilului, debit necorespunzător de combustibil în motorul dumneavoastră, precum și un impact negativ direct asupra kilometrajului de gaze și performanța vehiculului. Următorul lucru pe care știi, masina ta are un timp de greu de pornire sau mai rău, nu va începe chiar deloc.

Cum să rezolvăm problemele injectoarelor de combustibil?

Cum să rezolvăm problemele injectoarelor de combustibil?Dacă se întâmplă ca injectoarele de combustibil să se defecteze, există două modalități principale de a o repara: puteți utiliza un aspirator de combustibil sau îl puteți înlocui complet.

Astăzi, ne vom concentra pe utilizarea detergenților pentru injectoare de combustibil, de ce este necesară curățarea și care sunt cele mai bune injectoare de combustibil. Să începem prin a intra în fapte: sunt injectoare de combustibil nimic, dar un hype?

Cât durează injectoarele de combustibil?

Este, probabil, una dintre cele mai discomforting întrebări deoarece aduce o mulțime de “oh nu.” de ce spunem asta? Este pentru că ar trebui să dureze atâta timp cât mașina merge. Deci, de ce, atunci, este aceasta chiar o chestiune de discuție? În ciuda celor mai bune injectoare de combustibil, este vorba despre cum poate face față factorilor din lumea reală. Circumstanțele distructive de conducere, poluarea aerului, particulele de praf și alte necunoscute îi pot scurta viața.

Asigurați-vă că injectoarele de combustibil trăiesc mai mult prin schimbarea filtrului de combustibil în conformitate cu recomandările.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini