Cele Mai Bune Becuri Auto

CELE MAI BUNE BECURI AUTOSchimbarea becurilor de la OEM cu înlocuitori puternici de halogen oferă o vizibilitate mult mai bună pentru condusul pe timp de noapte. Înlocuirea unui bec cu halogen este o sarcină directă și poate transforma mașina cu aspectul de Xenon alb dorit.

Cele mai bune faruri sunt viziunile Philips Diamond X-treme, care sunt disponibile ca un bec H4 sau H7 și s-au dovedit a produce cu 130% mai multă strălucire.

Mulți proprietari de mașini fac greșeala comună de a presupune becuri cu halogen sunt la fel ca farurile cu LED. Instalarea unui LED poate necesita un adaptor pentru a se potrivi în unitatea de far curent, care s-ar putea să nu fie legal stradă și nici măcar nu se potrivesc la toate.Upgradarea la becurile de lumină albă xenon va oferi vizibilitate suplimentară pe drum, lumină mai puternică și o privire și o mai modernă îmbunătățită. Spre deosebire de kiturile ascunse, nu este nevoie de surse suplimentare de alimentare care trebuie să fie instalate în compartimentul motorului.

Temperatura de culoare pentru producția de lumină albă de dorit este între 3.000 K și 4.000 K. sub 3.000 K ar emite o ieșire de lumină galbenă în timp ce peste 4.000 K ar duce la o lumină albastră sau violet, care nu poate fi legal stradă.

Înlocuirea becurilor de stoc este destul de drept înainte cu nici o instalație complicată. Mai jos este o listă de cele mai bune becuri far care oferă o vizibilitate mai bună pentru conducerea pe timp de noapte, împreună cu o ieșire lumină mai estetic plăcut.1. Philips X-treme Vision Feadlight Becks

Philips este o marcă care domină piața bulburilor cu halogen și oferă o varietate de opțiuni. Diamond X-treme Vision este cel mai performant bec al lor, despre care afirmă că oferă cu 130% mai multă lumină pe drum în comparație cu becurile OEM.

Caracteristicile viziunii Philips X-treme includ:

Caracteristicile viziunii Philips X-treme includ:Disponibil sub formă de bulb H4 sau H7
Furnizează 130 de metri de lumină
Temperatura de culoare de 3,700 K
Înveliș patentat cu gradient
450 ore durata de viata
Road legal and ECE certificed
Construcția sticlei cu quarc UV

Popularitatea acestor becuri halogen sunt multe din cauza faptului că oferă performanțe similare celor ascunse. În comparație cu un kit ascuns, Acestea sunt mai ușor de instalat, nu orbi alți automobiliști și să ofere o lumină albă naturală.2. Philips Crystal Vision Feadlight Becks

Cele mai populare becuri cu halogen pe care Philips le produce sunt becurile cu cristale. Ele oferă lumină puternică pentru conducerea pe timp de noapte și un efect de lumină albastră rece atunci când este pornit în timpul zilei.

Philips Crystal Vision oferă cea mai apropiată culoare de bulbi ascunși cu o lumină strălucitoare de 4.000 K pentru a oferi aspectul xenon. Cu 18 mărimi diferite puteți instala aceste becuri halogen în diferite locații, inclusiv luminile de ceață.

Alte caracteristici ale viziunii cristale Philips includ:

Alte caracteristici ale viziunii cristale Philips includ:Disponibil în 18 dimensiuni diferite ale balonului
Dot conform
Bulbi cu capac albastru
Sigiliu de calitate Feo
450 ore durata de viata

Aceste bulbi de halogen Philips sunt destul de distinctive cu capacul albastru de la capătul bulbului, ceea ce creează efectul albastru al nuanței. Ele sunt Dot conforme, spre deosebire de becuri ascunse și oferă o sursă excelentă de lumină xenon la un preț accesibil.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini