Top 10 Branduri Producatoare de Cauciucuri

TOP 10 BRANDURI PRODUCATOARE DE CAUCIUCURIStandardul de siguranță al vehiculului depinde în principal, dacă nu în întregime, de calitatea anvelopei pe care o utilizați. Există multe companii de anvelope, unele dintre care sunt de top-notch. Producătorii de anvelope de Top menține o dungă solidă tot drumul prin, mai ales atunci când vine vorba de situații potențial periculoase. Conducerea mașinii într-un teren accidentat sau o vreme aspră poate fi o provocare, și în cazul în care anvelopele nu sunt suficient de bune, ele poartă riscul de a fi expuse la explozii sau înțepături. Aici vă prezentăm cu unele dintre producătorii de anvelope proeminente-dacă sunteți încercarea de a găsi cele mai bune companii de anvelope acolo.

Deși există multe companii mari de anvelope care produc și vând cele mai bune anvelope de mașină, altele încearcă să facă un profit cu anvelope de calitate inferioară, vulnerabile. Deci, atunci când cumpără anvelope, asigurați-vă că pentru a cumpăra de la o companie de renume, care vă vom arăta aceste 10 cele mai bune companii de anvelope de mai jos. Să aruncăm o privire!

10 Cele Mai Bune Companii De Anvelope Din Lume

1. MICHELIN

Michelin este o marcă franceză de anvelope, fondată de frații Michelin, Edouard și André Michelin. Și a fost cea mai bună companie de anvelope din lume. Cauciucurile Michelin au o reputație de cauciuc de calitate care va ține mașina ta fără combustibil și sigură pe drum. Deci, cele două faimoase organizații de curse-Le Mans și MotoGP races sunt specializate în utilizarea acestui pneu.

Adevărul despre MICHELIN – una dintre cele mai bune companii de anvelope din lume:

Michelin oferă o gamă largă de anvelope pentru vehicule de la autoturisme la biciclete, inclusiv motociclete, scutere și biciclete. Pentru motociclete, anvelopele Michelin sunt renumite pentru durabilitate, calitate și performanță.

Pro:

Cauciucurile au garanții de utilizare a benzii de rulare.
Contra:

Un preț de litttle decât alți rivali în același segment

2. PIRELLI

Pirelli este următorul nume din lista celor mai bune companii de cauciucuri. Pirelli a fost fondat în 1872 de Giovanni Battista Pirelli în Milano. În prezent, este binecunoscut ca una dintre cele mai mari și mai vechi mărci de anvelope din lume, chiar în spatele mărcilor Michelin, Bridgestone, Goodyear și Continental. Produsele lui Pirelli au o bună reputație pentru performanța lor înaltă făcută pentru super-mașini. Dar poți cumpăra cauciucul unui Pirelli pentru SUV-ul sau sedanul tău, deoarece cauciucul nu este atât de costisitor pe cât crezi. În plus, Pirelli are o garanție excelentă. Cel mai mare dezavantaj pentru Pirelli este că acest brand nu are producții pentru camioane.

Cea mai bună companie de anvelope Pirelli.
Cea mai bună companie de anvelope Pirelli.
Pro:

Pirelli are cea mai mare garanție.
Contra:Există puține opțiuni pentru dimensiunile comune ale autocamioanelor

3. COOPER

Dacă vă întrebați despre care face cele mai bune anvelope, Cooper Anvelope și compania de cauciuc este un răspuns bun pentru tine. Este o companie care vine din America specializata in fabricarea anvelopelor pentru automobile si camioane. Sloganul companiei este ” anvelopa cu două nume … compania și omul care a construit-o.”Cooper Tire and Rubber Company are un portofoliu imens de mărci care oferă produse excelente fabricate pentru a satisface nevoile șoferilor astăzi – oferind performanțe excelente la un preț competitiv. Pe lângă marca Cooper, Global Cooper company network proiectează și produce alte mărci de anvelope, cum ar fi: Dick Cepek, Mickey Thompson, Avon Anvelope, Starcraft 3. COOPERRoadmaster, Dean, Mastercraft,…

Pro:

Garanții bune pentru utilizarea benzii de rulare
O multime de opțiuni de performanță pe dimensiunea anvelopei
Foarte accesibil
Contra:

Nu e ușor de cumpărat online.
Multe anvelope sedan nu au garanții de rulare-life
Perioada de încercare pe șosea variază

4. GOODYEAR

4. GOODYEARFondată în 1898 de Frank Seiberling, Goodyear este o companie multinațională care produce cauciucuri din America. Goodyear are o gamă largă de produse, de la anvelope pentru motociclete, echipamente agricole, camioane ușoare, camioane comerciale, automobile, mașini de curse, SUV-uri la anvelope pentru mașini grele de transport pământ și avioane. Această companie a fabricat, de asemenea, anvelope pentru biciclete de la fondarea sa până în anul 1976. În 2017, Goodyear este considerată una dintre cele mai importante companii producătoare de anvelope din lume, împreună cu Continental, Michelin și Bridgestone.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini