Cel Mai Bun Compresor Auto

CEL MAI BUN COMPRESOR AUTOȘtiai că mașina ta e în pericol când nu are presiunea corectă în cauciucuri? O lipsă de presiune înseamnă că plimbarea devine mai inconfortabilă, ceea ce ar putea pune o presiune suplimentară asupra suspensiei și ar putea cauza daune vehiculului. Nu numai asta, dar ești mai mult la risc de a obține o puncție, ceea ce înseamnă că trebuie să plătească o mulțime de bani pentru anvelope noi.

De aceea este esențial ca fiecare proprietar de mașină să aibă un compresor portabil de aer în trusa de urgență a mașinii. Cu una dintre acestea, puteți umfla rapid anvelopele la presiunea lor ideală, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la oricare dintre riscurile menționate mai sus. Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai bun compresor de aer portabil pentru mașini, atunci ești în locul potrivit! Pentru a te salva de a face toate cercetările în ceea ce timp liber limitat ai, am făcut-o pentru tine. Uită-te la aceste cinci Recenzii pentru a găsi cele mai bune compresoare de aer portabile din jur.Vom începe lucrurile cu cele mai scumpe oferte de pe această listă, dar cu siguranță un concurent pentru titlul de cel mai bun compresor de aer portabil pentru mașini. Veți obține 12V de putere aici, care este standard în multe dintre aceste produse, și folosește Cleme de aligator de înaltă calitate pe care le puteți cârlig până direct la bateria de mașină. Asta e sursa de energie de aici, astfel încât să puteți folosi ori de câte ori sunteți, ori de câte ori doriți.

Una dintre cele mai incontestabile caracteristici bune este portabilitatea.

Sună ciudat pentru că ar trebui să te aștepți ca un compresor portabil să fie portabil! Dar, vei fi surprins de cât de multe sunt de fapt, destul de voluminoase. Aceasta cântărește doar 4,5 kg și se poate potrivi cu ușurință în portbagaj din spatele unuia dintre scaunele din față. Nu e chiar atât de mare, ca să nu ai probleme să-l scoți din mașină și să-l folosești când ai nevoie.

Una dintre cele mai incontestabile caracteristici bune este portabilitatea.Un alt lucru care mi-a plăcut a fost că poate genera până la 20 de amperi, ceea ce îi permite să umfle ușor anvelopele până la 33 inci în dimensiune. Mulți oameni au mărturisit că te poți descurca ușor cu cauciucurile care au nevoie de 50 de penny. Dar, dacă mașina ta are nevoie de o presiune a pneurilor deasupra, atunci se poate lupta. Pentru majoritatea oamenilor, aceasta nu este o problemă, și veți obține un foarte curat și portabil compresor de aer care face treaba și este foarte de încredere.Sunt câteva lucruri care fac din compresorul portabil Kensun un candidat demn de luat în considerare. În primul rând, există motoare duble ambalate în interiorul care oferă o putere de ieșire foarte impresionant pentru a umfla rapid anvelopele la presiunea dorită. Dar, poate că cel mai bun lucru este că puteți folosi acest lucru la domiciliu sau în mașină.

Păstrați acest lucru în mașină, și puteți conecta la bricheta, la fel ca un difuzor, la furnizorul 12V de putere. Aceasta este o caracteristică excelentă, deoarece aceasta înseamnă că nici măcar nu trebuie să deranjez popping capota și conectarea fire la baterie. Dacă ați parcat în fața casei, puteți folosi un plug de perete 110V pentru chiar mai multă putere. Această abilitate de a face schimb între AC și DC este atât de benefică pe cât înseamnă că o poți folosi oriunde dorești.

Veți obține o gamă de duze diferite cu acest compresor de aer, de asemenea, ceea ce înseamnă că funcționează pentru o sarcină de anvelope diferite; biciclete, motociclete, toate anvelopele de teren, și chiar anvelope ATV. Și designul este perfect; are un mâner care este atât de ușor de prins, și există un sac mic pentru protecție suplimentară. Este compact și ușor – cântărește sub 4lbs – astfel încât să nu aveți nici o lipsă de locuri pentru a stoca. Faptul că îl puteți folosi pe alte gonflabile îl face și un instrument multifuncțional, iar eticheta de preț este foarte atrăgătoare. O mică plângere este că poate fi un pic zgomotos, dar acest lucru este ușor de ignorat după un timp.Când cauți cel mai bun compresor de aer portabil pentru o mașină, atunci unul dintre factorii Vitali este utilizarea. Trebuie să fie ușor pentru tine să folosești și să înțelegi, altfel riști să greșești. Cu acest produs, cel mai bun lucru despre el este cât de ușor este de utilizat. Pentru început, îl poți băga în bricheta ta, ca să nu fie greu de aprins. Apoi, ea are o interfață simplă cu patru unități de afișare diferite care vă arată toate cifrele de care aveți nevoie pentru a pasa.

În timp ce toate acestea sunt impresionante, există o caracteristică care iese în evidență de restul;

Auto Oprit.

Auto Oprit.Aici, compresorul de aer se va opri de îndată ce ajunge la presiunea dorită a pneurilor. Acest lucru ia greșeli din joc ca nu va supra-umfla și a alerga riscul de rupere anvelopele! Alături de aceasta, există o caracteristică restantă care oprește unitatea dacă depășește o temperatură de 167F, care previne supraîncălzirea.

La fel ca produsul anterior, îl puteți folosi pentru alte gonflabile datorită unui amestec de accesorii pentru ajutaje. Dacă aveți un camion sau mai mare, atunci acest lucru nu va fi în măsură să lucreze pentru tine. Dar, puține compresoare de aer portabile vor, și acesta funcționează foarte bine pentru un astfel de preț accesibil.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini