Cele Mai Bune Stergatoare de Parbriz

CELE MAI BUNE STERGATOARE DE PARBRIZSă fii capabil să vezi este foarte important când vine vorba de pilotarea unui automobil, mai ales înainte și prin parbriz în timpul deplasării vremii. Altfel, sunt șanse să ai o mulțime de probleme fizice cu obiecte staționare și copii mici, și poate chiar cu legea. Și nu vrem să se întâmple asta, și nici tu.

Am făcut o listă cu cele mai bune ștergătoare de parbriz de pe piață pentru mașina ta. Îți vei da seama că atunci când cauți cele mai bune ștergătoare de parbriz, ești întâmpinat cu multe opțiuni. Și e în regulă! Pentru a face mai ușor pe tine, ia în considerare următoarele.

Înainte de a cumpăra

Ce tip preferi?

Ce tip preferi?“Există mai mult de un tip de lamă?”Corect! Lamele ștergătoarelor pe care le cunoaștem sunt lame tradiționale. Sau, de obicei, lame de parbriz constând dintr-un cadru de metal rigid și o inserție de cauciuc, găsite pe destul de mult fiecare mașină în ultima jumătate de secol. Sunt cunoscute a fi durabile și foarte universale.

Mai recent, lame tip fascicul au fost în creștere în popularitate. În loc de cadru metalic rigid, este o bandă groasă de cauciuc, susținută de o tijă metalică flexibilă. Acest design mai nou se spune că distribuie presiunea mai uniform pentru îmbunătățirea performanței ștergere. Lamele ștergătoarelor de fascicule sunt în creștere în utilizarea pe mai multe automobile premium și de lux, deși se pot lupta cu lucruri extreme reale, cum ar fi noroi și nisip.

cele mai bune ștergătoare de parbriz fotografii de referință
cele mai bune ștergătoare de parbriz de referință
Mai mult

Există, de asemenea, lame hibride, care sunt o combinație între construcția fasciculului și a brațului, și lame din material de silicon pentru o durată lungă de viață extinsă.

Ca anvelopele, eficiența ștergătoarelor de parbriz este determinată de cât de bine sunt făcute pentru a se ridica la elementele, de obicei variind în performanță în special în vreme rece. Lamele tip fascicul sunt, de asemenea, se presupune mai rezistente la acumularea de zăpadă și gheață. Singurul dezavantaj este că au tendința de a cere o ușoară primă de preț peste paranteze.

Dimensiune

DimensiuneMărimea contează când te gândești la ștergătoarele de parbriz. Vrei să se potrivească cu cele care au venit cu mașina de la fabrică. Dar aceasta este partea ușoară, deoarece acestea sunt măsurate în centimetri de lungime. Singurul lucru de care trebuie să te plictisești este că multe mașini mai noi au lungimi de ștergător eșalonate, ceea ce înseamnă că una ar putea fi mai lungă decât cealaltă. În majoritatea locațiilor de vânzare cu amănuntul și magazinele locale de piese auto, cataloagele sunt adesea prezente pentru a vedea ce dimensiunea recomandată a lamei ștergătorului este pentru vehiculul dumneavoastră.

Preț

Cu ștergătoare, este, de asemenea, un caz puternic de a obține ceea ce plătiți pentru. Ștergătoarele mai ieftine nu durează prea mult și tind să alerge mai repede dacă văd multe resturi și nu sunt curățate prea des. Și parbrizele văd destul de mult din asta.

Ștergătoare mai ieftine va rula în jurul valorii de 5 dolari pe ștergător în timp ce mai multe modele premium se poate apropia de 30 dolari pe ștergător. Cu cele mai scumpe, cum ar fi lame de tip fascicul, ele durează mai mult și tind să fie mai eficiente în medii de zi cu zi și mai extreme.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini