Cea Mai Buna Bara Transversala

CEA MAI BUNA BARA TRANSVERSALAGrilaje Încrucișate Pe Acoperiș. Oferă sisteme ajustabile de acoperiș din aluminiu de top Crossbar care vă oferă posibilitatea de a transporta coș de acoperiș, snowboards, caiace, canoe, și Bagaje în condiții de siguranță. Barele încrucișate pot fi achiziționate fiind un set de bare având o lățime reglabilă a clemei. Fiecare bară transversală măsoară 53 “end to absolve and it is 1″ tall by 2 ” wide. Lista de crossbars vine cu 2 grupuri de chei făcându-le de blocare încrucișate pentru securitate. Design aerodinamic cu profil redus.

Banda de cauciuc are lungimea de 53″ în bare pentru a menține salva încărcătura valoroasă. Crossbars pot fi eliminate cu un instrument ușor inclus în achiziție. Capace End proteja capetele de bare încrucișate de la orice margini ascuțite. Nicio aventură în aer liber nu trebuie restricționată cu ceea ce vei putea lua cu tine. Crossbars da orice vehicul capacitatea de a transporta echipament pe aventurile tale în aer liber. La seif suntem la fel de pasionați de natură ca și compania noastră. Scopul nostru este întotdeauna de a oferi bunuri de calitate care ajută să devină o sarcină ușoară pentru a obține echipajul și echipamentul în condiții de siguranță la următoarea aventură. Acordând o atenție deosebită detaliilor și auzului consumatorilor, fiecare set de bare a devenit potrivit pentru aventura în aer liber. Lasă-ne să ne ocupăm de detalii ca să poți ținti distracția! Echipament de Camping, Undițe de pescuit, Bagaje, snowboard și schiuri.

VA ÎNCĂPEA ÎN MAȘINA MEA?

Asigurați-vă că veți găsi există decalaj mai mare sau comparabil cu 1/2″ sub șine cruce. Asigurați-vă că autovehiculul are șine încrucișate care rulează paralel cu vehiculul. Asigurați-vă că vehiculele existente cruce sistemul feroviar are o lățime între 34.5″ la 49,5″ lasă-l pentru a se potrivi în mod corespunzător, Acoperiș Saci, Caiac Rafturi, se Calculează traversă barul are o în interval de 1,5-2,5″, asigurați-vă că sunteți transportă o marfă cu greutate mai mică de 150 kg? Ce se poate compara cu barele tale încrucișate? Roof Basket / Rack, Roof Boxes Canoes Some review from users:

De D. Moore

De D. Moore4.0 departe de 5 starsConsidering capacitatea de cost și greutate, acestea par a fi baruri bine construite și eu sunt mulțumit cu achiziția mea. În ceea ce privește zgomotul (fluierat, urlând etc.): sunetele vor depinde puternic de viteza dumneavoastră, de terenul pe care tocmai îl conduceți, și dacă barele sunt sau nu goale sau transportă o încărcătură. Ca toate crossbars, aceste fluier atunci când am de conducere peste ~ 50 mph (fără nici o sarcină). Dacă închid trapa, nu prea o ascult. Acum, le-am auzit urla, dar am fost de conducere 80mph prin NY, CT, si MA unde terenul e tot dealuri și munți și ar fi fost o zi cu vant. Nu am fost transportă o sarcină odată ce acest lucru a avut loc. Odată ce mi-am pus ghiozdanul, nu am mai auzit nimic, deși trapa era închisă. FYI – cu J-rack-uri regulate pe aceste crossbars pe cont propriu Forester, vehiculul meu nu se potrivesc prin ușa garajului,care este motivul pentru care am cumpărat rafturi fold-down.

Am astea pe pădurarul Subaru 2015. La un astfel de preț mare, eu sunt bine cu lungimea și înălțimea în plus ajută la creșterea acoperișului meu. O sarcină destul de ușor de instalat, deși instrucțiunile nu au fost foarte clare și nu am instalat crossbars înainte. Am fost în stare să le înființeze cu nici un ajutor. Pentru a pune foliile negre de plastic pe strans, am folosit un ciocan de cauciuc. Benzi de cauciuc care rulează în jos mijlocul de fiecare și fiecare bar sunt ușor o lungă perioadă de timp, care a făcut obținerea capetelor peste o mică provocare (de unde ciocan). Nu sunt sigur dacă pot reduce aceste piese în jos doar un pic sau în cazul în care și de a face mai mult zgomot de vânt.

De Josh

De Josh5.0 dincolo de 5 stele verzi, robuste, sigure și ușor de instalat. Crossbars acest acoperiș rack sunt excelente. Ei au sosit foarte bine ambalate și a inclus mare toate la ușor să urmeze instrucțiunile de instalare și utilizarea corectă. Instalat rapid și să apară mare în Jeep-ul meu. Îmi place și faptul că pot fi încuiate. Ei au făcut călătorii pentru Centrul de îmbunătățire acasă de 10 ori mai ușor deoarece pot încărca elemente de pe acoperiș ca o alternativă la care doresc să alunece Cherestea între scaune sau mai mare pe partea de sus a tabloului de bord. Abia aștept să le folosesc pentru a transporta noile caiace vara asta. Curelele de ancorare ale seifului sunt capul meu nr. 1 la element pentru a asigura ceea ce pentru a-mi de blocare raft de bare încrucișate acoperiș.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini