Top 10 Producatori de Anvelope

TOP 10 PRODUCATORI DE ANVELOPEExistă o mulțime de mărci de anvelope în piață. Ca și în cazul oricărui alt produs, atunci când trebuie să cumpere anvelope, unul dintre factorii de care automobiliștii iau în considerare este popularitatea relativă a fiecărei mărci. În plus față de reputația de brand, zgomot, durabilitate și eficiența consumului de combustibil sunt alți factori care trebuie să țină cont de atunci când vine vorba de cumpărarea anvelopelor.

Datorită locației sale strategice, Dubai este unul dintre cele mai importante centre comerciale pentru anvelope în regiunea MENA și are o scenă de vânzare cu amănuntul anvelope înfloritoare. De fapt, cauciucurile formează o componentă semnificativă a Comerțului de reexport din Dubai, cu anvelope în valoare de aproximativ 400 de milioane de dolari fiind importate în Dubai din țări precum India, China și Coreea și aproximativ 65% din aceste importuri fiind reexportate în țări vecine precum Iran și Arabia Saudită. Restul de 35% din anvelope reprezintă consumul motoriștilor din Dubai. Cu Dubai având cea mai mare rată de proprietate auto din lume la o mașină pentru 1,84 rezidenți, piața anvelopelor din Dubai este proiectat să crească la o rată anuală de 30% în următorii cinci ani.

În comparație cu prețul anvelopelor din alte țări CCG, prețurile cauciucurilor din Dubai sunt relativ scăzute din cauza taxelor mici de import și a relațiilor directe cu producătorii. Cu toate acestea, prețul anvelopelor poate varia foarte mult în funcție de marca de la AED 1100 pentru un pneu BF Goodrich la o sumă similară pentru un set de patru anvelope Toyo Proxes.

Cele mai bune companii de anvelope, inclusiv Michelin, Bridgestone, GT Radiale, Continental, anvelope Sumitomo și MRF anvelope au o prezență în Dubai, în timp ce la capătul inferior al pieței, mulți Chineză, coreeană și companii Indoneziene au mutat operațiunile de la Dubai, în scopul de a satisface clientul lor de bază în regiune. Dubai are chiar și propriile sale mărci cultivate de origine înființate de companii întreprinzătoare. Aceasta include anvelopele Al Dobowi care au intrat cu succes pe piețele europene, asiatice și africane și Zafco Trading cu marca lor Zeetex.

1. Hankook.

1. Hankook.Hankook se bucură de o bună reputație la nivel global și a avut o creștere mondială cu produse precum anvelope de curse, camioane ușoare și autoturisme. Este o marcă condimentată, care a fost înființată în 1941 sub numele de Chosun tires, doar pentru a schimba numele de marcă în Hankook în1953. Anvelopele fabricate de această marcă sunt potrivite pentru consum de către Audi, Benz, și proprietarii de BMW alături de alți proprietari de mașini. Compania produce peste 50 de milioane de cauciucuri anual. În prezent, anvelopele Hankook sunt disponibile în 180 de țări din întreaga lume.

2. Yokohama

Aceasta este o marcă foarte faimoasă de anvelope japoneze, care a fost fondată în 1917. Mai târziu și-a extins operațiunile în Statele Unite ale Americii în 1969. Oficial, Yokohama este furnizorul cunoscut al anvelopei IMS GT3 Cup challenge, World Championship și Super Formula din Japonia. A devenit sponsorul principal al Chelsea, un club din Premier League, din sezoanele 2015-2016.

3. Bridgestone

3. BridgestoneBridgestone este de fapt una dintre cele mai de succes mărci de anvelope din Japonia. A fost fondată de Shojiro Ishibashi în 1931 și este cunoscută pentru specializarea în fabricarea pieselor de cale și piese auto. În comparație cu alte produse dezvoltate pe piața tehnologiei din America de Nord și Europa, marca se concentrează independent în utilizarea tehnologiei japoneze în fabricarea anvelopelor. Chiar dacă marca s-a confruntat inițial cu probleme tehnologice și alte probleme legate de producții și vânzări, ea a dezvoltat în cele din urmă strategii care l-au văzut depășind provocările sale, obținând astfel mult succes atât pe piața internă, cât și pe cea internațională. Până în 2005, compania înființase 141 de unități de producție în 24 de țări. Mai târziu, în 2017, compania a fost evaluată în topul celor mai bune mărci de anvelope.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini