Cele Mai Bune Statii Radio

CELE MAI BUNE STATII RADIOInternet radio este o uimitoare călătorie discovery Muzică.
Oferă loc pentru aproape fiecare expresie muzicală la care te poți gândi. Și exact de asta avem nevoie pentru a ne salva de monotonia radioului tradițional.

Multe posturi de radio sunt tăiate din aceeași pânză, astfel încât veți găsi în cele din urmă te caută o altă alternativă.
Dar posturile de radio de pe internet ies în evidență pentru inovația, inteligența și farmecul lor.

Cuplu care cu nume unice și o poveste mare în spatele originilor lor și ești captivat.
Mai e ceva. Sapă mai adânc și vei găsi o dorință pasională de a exprima o artă muzicală diferită, împreună cu dorința de a-l lăsa pe ascultător să fie regele radioului. În lumea noastră de radio, noi spunem mereu acest lucru, dar niciodată nu-l îndeplinească.

Da, există stații de internet care merg dincolo de normele de radio tradiționale, răsturnarea regulilor ca să spunem așa. Ceea ce emană de la acești eroi necunoscuți este o experiență radio eliberatoare. Nu-i de mirare că popularitatea radioului internet e în creștere.
Care este motivul pentru această popularitate? Dincolo de abilitatea de a asculta radioul live dincolo de granițele voastre, mai e ceva care îi face atât de speciali?
Da.

Fiind diferit.

Fiind diferit.Pentru unii, este abilitatea de a permite ascultătorilor să-și înregistreze propriile emisiuni, să le încarce pe portalul stației gata de programare la o oră și o oră viitoare.
Altele prezintă cele mai scandaloase cascadorii, conversații și Concursuri.
Pentru alții, este înclinația specială pentru eliberare, nerestricție și, în general, libertatea de a exprima orice simți sub formă de muzică. Pentru alții este strălucita castrare a muzicii, artelor și conținutului. Și totuși pentru alții, este povestea unică din spatele originilor stației.

Aceste stații sunt pietre pe care le veți găsi oameni vorbind despre, cei care au o astfel de moarte greu de urmat, te vei găsi convertit fără măcar să știe. Mi s-a întâmplat mie.
Când găsești o stație care este gata să experimenteze și să încerce noi modalități de a se angaja cu ascultătorii, promovând muzică nouă și moduri de exprimare, ai o stație captivantă.

Care câștigă aceste 23 de posturi de radio pe internet chiar aici, gradul de a fi una dintre cele mai bune posturi de radio pe internet pe dial. �

1. CYMRU FM

Aceasta este ceea ce radio on-line este vorba.
Cymru FM, înființat de Marc Griffiths, permite entuziaștilor să-și prezinte propriile emisiuni radio, vizați de vorbitori de limbă galeză, de cursanți și de cei cu un interes deosebit în tot ceea ce privește galezii.
Este întotdeauna un risc pentru a scoate o astfel de abordare, dar Marc pare să fi ajuns formula dreapta.
Rezultatul este un sunet destul de spontan, echilibrat de alegeri muzicale interesante și o cultură diversă de prezentatori. Dacă sunteți interesat în gazduieste propriul spectacol, acest lucru ar trebui să fie locul de a începe.
Chiar sună bine.
Website / Listen

2. WWOZ

2. WWOZData viitoare când călătorești în New Orleans, ascultă WWOZ.
La prima vedere, se pare ca un nume destul de regulat pentru un post de radio, până când săpați mai adânc și dau seama că WWOZ vine de la expertul minunat din Oz.
Cu un astfel de titlu mare de a trăi până la, tu expect…no cere ca muzica să se ridice la încercare.

 

CE RADIO AUTO CUMPARA?

O mașină cu o clasă bună de cap poate face călătoria mult mai plăcută. Cu toate acestea, cum să cumpere astfel de echipamente? Oferiți doar un preț? Desigur că nu! Posturile de radio lansate în prezent au multe caracteristici și caracteristici suplimentare. Prin urmare, este util să știți exact ce oferă. De asemenea, merită să cunoaștem denumirile pe care producătorii le folosesc, ceea ce ne va ușura cu siguranță citirea specificațiilor.

Casetele de casetofon nu au fost cu mult timp în urmă principalii purtători de muzică de pe radioul auto. În prezent, ele sunt deja practic deplasate.

CD-uri (CD)
Ei încă se bucură de mare interes. Acestea vă permit să înregistrați un CD-audio necomprimat sau un sunet comprimat, cum ar fi MP3, AAC, WMA.

De asemenea, putem salva fișiere video pe CD-uri – Dacă radioul nostru le permite să le citească.

DVD-uri
Vom păstra melodiile necomprimate pe ele în standardul DVD-audio (calitate foarte bună) sau comprimate în format MP3, AAC, WMA.

DVD-urile pot fi de asemenea folosite pentru a înregistra (reda) filme în diferite standarde dacă radioul are o astfel de funcție.

Unitate flash / card de memorie
Atât stick-ul USB (conectat prin USB), cât și cardul de memorie (introdus într – un slot special) pot avea o capacitate foarte mare-până la 32 GB. Acest lucru vă permite să înregistrați o cantitate imensă de muzică, cum ar fi standardul MP3. De exemplu, la un bitrate de 128 Kbps, suportul de 32 GB poate găzdui aproximativ 596 de ore și 31 de minute de melodii muzicale!

Aceste tipuri de suporturi au un alt avantaj important. Putem șterge și adăuga melodii noi fără prea multe probleme – pur și simplu conectați unitatea flash USB la computer prin intermediul unui card de memorie USB sau prin intermediul așa-numitului cititor de carduri.

Aici putem înregistra, de asemenea, fișiere video și să le joace la radio, care are această capacitate.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini