Cele Mai Bune Cricuri Auto

CELE MAI BUNE CRICURI AUTOPentru a desena o paralelă foarte liber, având jacks în garaj este un fel de a avea jacks în euchre. Orice jack este un jack bun, dar dacă le-ați luat pe cele corecte, vor trump orice altceva le-ați luat în mână.

OK, deci asta e un pic de o intindere pentru o metafora. Dar nu se poate nega valoarea de a avea un jack bun în garaj. Acest lucru este valabil pentru orice proprietar de vehicul, dacă sunteți un Mecanic ace, Un meșteșugar week-end, sau un novice complet cu toate lucrurile auto.

Dar după cum probabil ți-ai dat seama, sunt multe tipuri de valeți pe piață. Chiar și într-o singură categorie de jack, există tone de opțiuni de a alege de la. Cum ar trebui să știi care e cea mai bună alegere pentru nevoile tale și banii tăi?

Ce este un cric de mașină?

În primul rând, elementele de bază. Un cric de mașină este orice dispozitiv mecanic folosit pentru ridicarea unui vehicul parțial sau în întregime de la sol.

Raportează acest anunț

De ce ai vrea să faci asta? Există multe posibilități, inclusiv:

Modificări/rotație ale anvelopelor sezoniere
Schimb o pană de cauciuc.
Efectuarea de reparații
Schimbarea uleiului
Inspectarea pentru daune
Indiferent de nivelul tău de expertiză, există o mulțime de motive bune (și scuze!) pentru a jack up vehiculul.

Cum funcționează Car Jacks?

Cum funcționează Car Jacks?Există două tipuri de bază de cric auto: mecanic și hidraulic. Iată o scurtă trecere în revistă a ambelor.

Cricuri Mecanice
Cricuri care se încadrează în această categorie utilizează metode pur mecanice de creare a ascensorului.

Acest lucru poate însemna utilizarea unui șurub pentru a ridica și a coborî un mecanism balamale treptat sau utilizarea unui sistem de clichetare pentru a ridica un vehicul cu o crestătură la un moment dat lent. Incluse în această categorie sunt de bază foarfece jack, și salvatorul de multe un off-roader, jack ridicare mare.

Cricuri Hidraulice
Aceste tipuri de cricuri folosesc un cilindru hidraulic orizontal sau vertical pentru ridicarea obiectelor mari.

Cum funcționează sistemul hidraulic? Fără a merge prea adânc în fizică, practic un sistem hidraulic profită de faptul că este foarte dificil de a comprima un fluid.

Cricul are un rezervor plin de un fel de ulei. Pe vârful mânerului, o parte din ulei este scos din rezervor. Pe partea de jos, acea parte a uleiului este forțată în cilindrul central și sub un piston. Pe măsură ce cantitatea de lichid de sub piston crește, presiunea (care continuă să crească deoarece uleiul nu se va comprima) împinge cilindrul în sus. Acesta va rămâne până când uleiul este lăsat afară și curge înapoi în rezervor.

Raportează acest anunț

Cel mai frecvent tip de cricuri hidraulice sunt cricuri de sticle și cricuri de podea.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri?

Acum, că știi cele două sisteme de bază folosite de Car jacks, să aruncăm o privire la fiecare dintre cele patru tipuri în mod individual.

Cric Hidraulic Pentru Sticle
Mans de pompare o jack sticla hidraulica izolat pe alb
Unul dintre cele mai deținute tipuri de cricuri, acestea sunt, de asemenea, probabil, cele mai versatile. Folosind un cilindru hidraulic vertical, operatorul trebuie doar să pompeze mânerul în sus și în jos pentru a ridica un vehicul mare cu ușurință.

Multe dintre cele mai bune modele au o bază largă pentru stabilitate suplimentară. Cele mai multe vor funcționa chiar și pe laturile lor. (Nu vei ridica o mașină în acest fel, dar poate fi util pentru a împinge obiecte grele sau chiar de îndoire bare de metal. O necesitate pentru orice evadare!) Veți vedea de multe ori acest tip de jack utilizat pe șantierele de construcții pentru sprijinirea fundațiilor sau joisturi podea.

De obicei, cricurile hidraulice sunt destul de compacte, și vin într-o gamă largă de capacități de ridicare. Dimensiunile obișnuite pentru utilizarea automobilelor variază între 2-12 tone. Dacă credeți că aveți nevoie de ea, le puteți găsi, de asemenea, în dimensiuni “jumbo”, cum ar fi 20 -, 50, și chiar 100-tone.

Prea înalt pentru a încăpea sub vehicule mai scurte
Trebuie să se ghemuiască sau ghemuit pentru a opera
Trebuie să fie aproape de vehicul pentru a utiliza
De ce ai vrea un cric hidraulic

Vrei un jack atât pentru automobile și proiecte de construcții
Ai o mașină destul de înaltă.
Ai un spațiu limitat de lucru/depozitare în garaj.
Vrei un jack poți lua cu tine
Cine ar trebui să ia în considerare alte opțiuni

Proprietarii de vehicule mici, mici
Cineva care într-adevăr nu intenționează să ridice vehiculul lor, vreodată
Având în vedere combinația de comoditate, ușurința de utilizare, costul rezonabil, și versatilitate, este greu să se gândească la mai multe motive să nu dețină un cric de sticlă hidraulică.

Dacă credeți că acest lucru este un concurent real pentru jack de alegere, au o privire la Ghidul cumpărătorului nostru la cele mai bune cricuri de sticle hidraulice pentru 2019.

Foarfece Jack
Grey foarfece jack ridicarea o mașină neagră pentru o schimbare de anvelope

Raportează acest anunț

Raportează acest anunțAcesta este cel mai simplu tip de jack, și, de asemenea, unul dintre cele mai vechi stiluri. Multe vehicule vin cu o cric foarfecă de bază inclus cu anvelopa de rezervă. (Înainte de a cumpăra unul nou, poate doriți să verificați pentru a vedea dacă aveți deja unul!)

După cum sugerează numele, un cric foarfece este format din două mecanisme de foarfecă interconectate. E o bază pe care să te odihnești în partea de jos, și o șa în partea de sus. Rularea prin mijlocul cricul, și conectarea celor două părți prin balamalele lor respective, este un șurub lung filetat. Răsucirea șurubului fie se deschide, fie se închide cele două articulații foarfece, ridicând sau coborând șaua.

Între întrebuințări, un foarfece Jack se înfășoară frumos și compact, și sunt floare la ureche. Sunt incredibil de ușoare, și poți căra una în portbagaj sau în cutia de depozitare cu ușurință. Sunt foarte simple de folosit și nu e nevoie de întreținere în afară de a le păstra curate.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini