Cele Mai Bune Anvelope de Vara

CELE MAI BUNE ANVELOPE DE VARACauți un nou set de cauciucuri pentru mașina ta în vara asta? Ghidul nostru de cumpărare vă va ajuta să selectați cele mai bune anvelope de vară pentru orice vehicul, inclusiv mașini sport puternice. Anvelopele de vară sunt concepute pentru a oferi cel mai bun control al vehiculului dumneavoastră în condiții de încălzire și au niveluri similare de manipulare și prindere la anvelopele de performanță. Iată o privire mai profundă în unele dintre cele mai bune anvelope de performanță de vară de pe piață.Mulți dintre voi ați reușit deja să schimbați anvelopele de iarnă pentru vară, dar unii au încă să cumpere anvelope noi înainte. Sau poate folosi? Merită să cumpărați astfel? Și dacă nu, cum să alegeți anvelopele noi? La aceste și alte întrebări voi răspunde în acest articol.

De ce să cumperi cele mai bune cauciucuri de vară?

Performanțe îmbunătățite de vară. În timp ce anvelopele de tot sezonul sunt convenabile pentru că nu necesită o schimbare de anvelope, ele nu prezintă performanță premium într-un anumit sezon. În schimb, ele răspund nevoilor medii de performanță ale vehiculului. E mai bine să ai o anvelopă de vară care să garanteze o performanță maximă în timpul sezonului cald.

Siguranță. Anvelopele de vară mențin un nivel ridicat de aderență pe drumuri, chiar dacă temperaturile se încălzesc. Cauciucurile rămân moi și flexibile pentru o mișcare ușoară pe drumurile fierbinți și uscate. Anvelopele sunt optimizate pentru a rezista la căldură și pot răspunde la frâne mai repede decât Anvelope all-sezon în timpul lunilor mai calde. Acest lucru va duce la creșterea distanței de oprire între tine și următorul vehicul pentru a evita o coliziune.

Designul exclusiv al benzii de rulare. Cauciucurile de vară au un design specific pentru tururi de vară, care nu e obișnuit cu cele mai multe cauciucuri de sezon. Designul benzii de rulare include adâncimi superficiale ale benzii de rulare care îmbunătățesc prinderea, controlul și manevrarea ușoară a vehiculului, inclusiv tracțiunea umedă.

Michel in

Michelin este o marcă multinațională de anvelope auto fondată de Edouard și Andre Michelin în 1889. Compania are sediul în Clermont-Ferrand, Franța. Acesta produce și distribuie anvelope pentru vehicule de pasageri, motociclete, scutere, biciclete, camioane și ghiduri de călătorie. Este cunoscut pentru logo-ul său, omul Michelin, care arată ca o grămadă de anvelope în formă de om. Una dintre cele mai bune anvelope de vară de înaltă performanță este Michelin Pilot Super Sport.

Hankook

HankookHankook este un producător mondial de anvelope și distribuitor cu sediul în Seul, Coreea de Sud. Compania a fost inițial marcată ca fiind Chosun Tire Company când a început acum 78 de ani, dar și-a schimbat numele în Hankook în 1968. În prezent, Hankook furnizează cauciucuri originale pentru mașini automate și vinde, de asemenea, plăcuțe de frână, roți din aliaj, și baterii. Unul din cele mai bune cauciucuri de vară ale lui Hankook pentru Bani este Hankook Ventus.

Continental

Continental este un faimos producător german de anvelope care îndeplinește și depășește standardele de siguranță și performanță. Compania a fost fondată în 1871 și are în prezent alte industrii subsidiare sub aripa sa, inclusiv General Tire și ContiTech. De asemenea, este specializat în fabricarea de motoare și componente de șasiu, electronice interioare, Sisteme de frânare, precum și alte piese auto. Unul dintre cele mai performante anvelope de vară este Continental ExtremeContact Sport.

BFGoodrich

BFGoodrichBFGoodrich este o companie americană de anvelope care a fost inițial condusă de Goodrich Corporation înainte ca Michelin să o achiziționeze în 1988. Benjamin Goodrich a fondat compania în 1870, și a fost prima companie americană care a făcut cauciucuri radiale și cauciucul fără tub. Anvelopele sale emblematice care au atras o mare bază de ventilatoare sunt anvelope de teren și noroi-teren, și cele mai bine vândute anvelope de vară sunt BFGoodrich G-Force Sport Comp.

Anvelope noi sau folosite?

Pe o piață vastă și puternic competitivă, prețurile pentru anvelopele noi nu sunt ridicate. Nu atât de mult încât să merită riscul. Puteți vedea cu admirație ofertele de vânzare a anvelopelor uzate, prețurile care se abat de la cele noi atât de nesemnificative încât este greu de crezut că cineva le va cumpăra. Cu toate acestea, prețul extrem de atractiv poate justifica o astfel de achiziție. În opinia mea, prețul anvelopelor uzate ar trebui să fie de aproximativ 50%. prețurile pentru anvelopele noi pe care le putem permite, astfel încât o astfel de achiziție să aibă sens. În mod specific-vrem să alocăm 200 de anvelope noi. Acestea vor fi anvelope Economy-Class de dimensiuni mici populare. Dacă puteți cumpăra o anvelopă de 100  de vară cu un protector de 6-8 mm de marcă de mijloc sau de vârf, atunci merită. De ce?
În afară de factori precum prețul atractiv sau lipsa de bani pentru anvelopele noi, anvelopele folosite cu succes pot fi puse pe mașinile medii pe care intenționați să le conduceți în liniște sau în cea mai mare parte în jurul orașului. Pe de altă parte, dacă doriți să vă antrenați pe pista, piața, școala de conducere sigură și sportivă, este greu să găsiți o alegere mai bună decât anvelopele folosite. Sunt doar ieftine și nu le este rău dacă se uzează repede.

Un alt lucru este sursa de cumpărare și starea anvelopelor. Ei nu pot provoca obiecții. Dacă anvelopele sunt scoase din mașină după un accident grav, merită să renunțați. Toate acestea trebuie să fie la fel de uzate (aceeași grosime a benzii de rulare) și să fie echilibrate. Nu cumpărați anvelope de la depozite mari, unde sunt ținute unul pe celălalt și se află pe stradă sub nor. Nu cumpărați anvelope care sunt reparate în nici un fel și dacă partea este cel puțin ușor tăiată sau tăiată, dar puteți utiliza în continuare anvelopa, reduceți prețul cât mai mult posibil. Absolut nu ar trebui să cumpărați anvelope second-hand pentru autoturisme cu tracțiune integrală, fixe sau automate.

Deoarece anvelopele producătorilor de vârf, chiar și ușor uzate, pot avea performanțe mai bune în comparație cu anvelopele ieftine și noi de calitate inferioară. În plus, ele sunt mai calme și mai stabile. Ele sunt mai rezistente la supraîncălzire, uzură neobișnuită, deteriorare sau defecte. Cu toate acestea, atunci când cumpărați anvelope uzate, fiți foarte atenți. Este bine să luați în considerare fiecare anvelopă plătind și este mai bine să negociați plata numai după instalarea anvelopelor pe roți și echilibrarea. Garanție? Las-o baltă. Nici măcar nu are sens să vă faceți griji cu privire la restituire sau instanțe. Acesta este m. colab. prin urmare, prețul ar trebui să fie mult sub noua anvelopă.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini