Cele Mai Bune Antene CB

CELE MAI BUNE ANTENE CBRadiouri CB sunt destul de standard, dacă aveți o mână a avut loc radio CB sau o unitate fixă CB. Chiar și radiourile CB de înaltă calitate de pe piață vor fi oferite cu o putere maximă de 4 wați. În timp ce acest lucru este un egalizator mare, puteți actualiza sistemul CB prin având cea mai bună antenă CB.

Antenele de camioane din fabrică sunt inutile în radiourile CB. Vazand ca aceste antene sunt accesibile, cumpararea unul bun nu va rupe banca. Cu o antenă bună, poți transmite și recepționa pe distanțe lungi.

Deci, cum alegi o antenă CB bună?

În timp ce puteți alege antena cu cel mai mic preț de pe piață și să presupună că va funcționa bine pentru tine, trebuie să acorde o atenție la marca, tipul de antenă CB, în cazul în care pentru a monta, și înălțime. O antenă CB bună ar trebui să-ți satisfacă nevoile. Adică, să fie potrivit pentru vehiculul pe care trebuie să-l montați, să transmiteți de la distanță de care aveți nevoie și să fiți ușor de montat.

Desigur, unele modele sunt mai populare decât altele în timp ce unele sunt versatile, montarea în situații diferite.

Antenele CB sunt oferite în trei tipuri; fibră de sticlă, bază și bici. Fibra de sticlă este cea mai ieftină și este făcută dintr-un stâlp din fibră de sticlă înfășurat în sârmă de cupru. Antenele bici pot fi încărcate la bază sau în centru și au un bici lung de oțel. În timp ce antenele din fibră de sticlă sunt montate jos, antenele biciului și ale bazei sunt montate sus pe un vehicul. Ca o regulă a degetului mare, radiouri înalte CB da o gamă largă.

Nu este ușor să alegi o antenă CB bună, piața fiind inundată cu mărci și modele. Acest articol este o evaluare a unora dintre cele mai bune unități.

În ConsumerExpert.com cea mai bine cotată listă de antene CB

Cea mai bună antenă Wilson CB

Cea mai bună antenă Wilson CBPrimul pe lista noastră este Wilson range of CB Antennas. Wilson este un brand de încredere și de încredere atunci când vine vorba de antene CB. Când cumperi o antenă Wilson CB știi că cumperi un produs de calitate. Cele două pe care le-am enumerat mai jos sunt cele mai bune din gama în ceea ce mă privește. Vezi ce crezi.

Wilson 305-38 300-Watt Magnet Mount Antenna

Antena Wilson 305-38 300-Watt Magnet Mount Antena, cunoscut sub numele de Little Wil, este unul dintre cele mai populare modele de antenă CB. Acesta este creat cu o bază magnetică care vă permite să-l montați cu ușurință pe orice parte a vehiculului. Este o antenă low-profile, care oferă încă o transmisie gamă largă. Proiectată cu o bobină grea cu un fir de cupru de calibrul 14, antena oferă claritatea transmisiilor.

Unitatea este oferit cu un manual, oferindu-vă un headstart pe modul de a-l tune la frecventa CB standard. În general, antena nu dezamăgește. Out of the box, the unit comes set with 1.7 SWR on Channels one and forty and 1.25 SWR on Channel 19. Acest lucru înseamnă că puteți monta unitatea și de a începe fără nici o nevoie de ajustări.

Concentrație
* Magnet puternic pentru montare stabilă
* 300W
* Oferit cu o bobina de serviciu greu
* Pret mare
* Compact at 5 by 6 by 37.5 inches
* Greutate ușoară, cu o greutate de doar 2,2 lbs

Wilson 305-492 T2000 seria camionagii Antena CB

Wilson 305-492 T2000 seria camionagii Antena CBWilson a creat niște antene CB de calitate. Wilson 305-492 a fost creat pentru camionagii. Acesta sports o construcție unică cu o carcasă mare bobina care îi dă un aspect voluminos. Acesta dispune de un arbore de 5-inch și un bici din oțel inoxidabil de 49-inch. Spre deosebire de alte antene de la acest producător, Wilson 305-492 este o antenă CB de mare putere, care manipulează până la 3500 wați. Acest lucru îl face potrivit pentru aplicații intensive de putere.

Acesta este oferit cu un montaj standard pentru montarea ușoară și se ocupă de frecvențe între 26MHz și 30MHz. Carcasa mare a bobinei îi permite să se ocupe de putere mare.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini