Cel Mai Bun Tester Auto

CEL MAI BUN TESTER AUTOEste crucial să verificați bateria mașinilor pentru a vă asigura că nu există semne de coroziune sau slăbiciune. Testând-o în mod regulat, reduci șansele ca bateria să cedeze prea repede. Un tester de baterii auto va merge întreaga baterie de 12 volți, verificarea în principal sarcina, temperatura curentă, amplificatoare la rece și volți.

Autovehiculele care sunt furnizate de importatori pentru testele jurnalistice sunt de obicei adaptate la acoperiș. De aceea, dacă ar fi trebuit să-mi cumpăr o mașină, ar fi trebuit să intru adânc în buzunar.

Astfel de teste pot ridica așteptările de la mașină. Din păcate, acum nu mai pot să-mi imaginez cumpărarea unei mașini noi fără câteva elemente la care am reușit să mă obișnuiesc în timp ce lucrez. Vrei să-mi spui că sunt răsfățat? Râzi. Eu!

Scopul este evident: în primul rând, este necesar să se arate capacitățile tehnologice ale producătorului și să se facă jurnalistul să se familiarizeze cu știrile. Ar trebui să știe cum funcționează datele sistemului. În al doilea rând (sau poate în primul rând?), o mașină mai bine echipată este o plimbare mai plăcută. Și acest lucru crește șansele de revizuire pozitivă a mașinii. Uneori mi se pare că gadgeturile din mașina de testare acoperă doar defectele mașinii.

Este de asemenea

Important pentru a alege un tester care funcționează cu mai multe tipuri de baterii, de la convenționale, AGM, celule gel, plagă spirală și ciclu profund. În cele din urmă, veți dori un produs care nu este numai durabil, dar, de asemenea, este capabil să lucreze la tot ce arunca la ea.. având pentru a obține un tester diferit și Analizator pentru fiecare aluat diferit ai venit împotriva… nu va fi economic sau eficient.

Am pus împreună acest ghid de mai jos pentru a vă ajuta să găsiți un rentabil tester de baterii auto. Din cercetările noastre, am găsit opt dintre cei mai buni testeri de baterii pentru a cumpăra dacă ești un mecanic sau un do-it-yourself fel de persoană. Primul tester al bateriei pe care l-am găsit a fost MOTOPOWER MP0514A Digital Battery Tester and Charge System Analyzer. Acest tip mic este simplu pentru cea mai mare parte, oferindu-vă cele mai multe funcții de bază pe care le-ar dori. Există un afișaj LCD roșu care vă arată citirea de tensiune. În plus, are un mod în care se poate spune dacă bateria trebuie să fie sărit (pur și simplu) sau trebuie să fie înlocuit.

Este de asemeneaNu va trebui să vă faceți griji cu privire la reverse-hookup și probleme de supratensiune, 100% sigur de aceste lucruri în cazul în care se întâmplă. Pentru referință, sunt 8 lumini care se pot aprinde. În stânga e plin, mediu, scăzut și gol indicând starea bateriei. În continuare, pe dreapta, ar exista lumina statusului alternatorului care ar indica “mare, sau bun”. Mutarea pe la un dispozitiv foarte ușor de utilizat, aproape simplu, este Cartman 12V baterie auto & alternator Tester. Acesta este, probabil, cel mai ieftin dispozitiv de pe lista noastră, mai ales pentru că face doar despre două lucruri. Nu avansat tehnic prin orice mijloace, veți obține un răspuns direct dacă alternatorul este “bun”sau ” defect”. La fel pentru bateria ta, vei vedea lumina de sus, de mijloc și de jos.

Folosind cele două cleme

Una pentru pozitiv și una pentru negativ, vei putea verifica și analiza cele mai multe baterii 12v. Pentru 10 dolari, este un instrument simplu care poate fi folosit ca referință. Dați click mai jos pentru a vedea mai multe despre acest produs.Unul dintre cei mai buni testeri de baterie pentru a cumpăra, este Schumacher BT-250 12v Analizor Digital. Acest dispozitiv costă un pic mai mult decât altele pe care le-am menționat, dar asta pentru că face mai mult și are o acuratețe mai mare. Vei fi capabil de a testa deranja bateria și sistemele de încărcare. Cu controlul microprocesorului, vei putea face un test de sarcină fără să te cronometrezi.

Folosind cele două clemeTot ce vi se va arăta va fi procesat printr-un ecran digital LCD de 3 culori. Folosind afișajul, vei fi indicată tensiunea și rezultatele testelor. Cu 6 etape de proiectare, acest dispozitiv va indica: “pass, pass și reîncărcare, reîncărcare și retestare, fail, bad cell, orOTC este cunoscut pentru a face instrumente care sunt prietenoase pentru utilizatorii lor, și OTC 3181 greu de sarcină baterie de testare nu este o excepție. În timp ce acest produs funcționează în proporție de 99%, fără afișaje lcd nicăieri.. e ușor să te obișnuiești și să apreciezi forma standard a acului.

Ceea ce ne place la el este aspectul ergonomic, care vă permite să-l țineți de mână fără nici un disconfort. Un comutator simplu on/off este situat chiar la vârful degetelor.Cele două cleme grele sunt utilizate în legătură cu terminalele pozitive și negative. Acesta va funcționa atât pe baterii de 6 volți auto și 12 baterii volt auto. Vei putea măsura volții și încărcătura totală.

Dacă aveți nevoie de un produs greu, nu căutați mai departe. Dați click mai jos pentru a afla mai multe despre această unitate.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini