Cel Mai Bun Redresor Auto

CEL MAI BUN REDRESOR AUTOUnul dintre aspectele adesea trecute cu vederea ale întreținerii vehiculelor este să vă asigurați că bateria este în stare bună de funcționare. Având bateria mașinii tale a murit pe neașteptate poate arunca într-adevăr o cheie în ziua ta. Un tester de baterii auto este o metodă rentabilă pentru a testa bateria, asigurându-vă că este în formă bună înainte de a porni la drum.

E chiar mai bine dacă intri în obiceiul de a verifica bateria

E chiar mai bine dacă intri în obiceiul de a verifica bateriaMașinii din când în când, împreună cu restul sistemului electric al mașinii tale pentru semne de slăbiciune. În acest articol, vom arunca o privire la cele mai bune testere de baterii auto disponibile în prezent pe piața de astăzi, acoperind o gamă largă de niveluri de preț. Unii testeri sunt mai ușor de utilizat decât alții, în timp ce unii oferă date mai cuprinzătoare și alte caracteristici, cum ar fi capacitatea de a testa alternatorul mașinii.Unul dintre cele mai populare și mai bine cotate produse de pe Amazon în această categorie este INNOVA Battery and Charling System Monitor. Este un dispozitiv extrem de ușor de utilizat, pentru că se conectează direct la bricheta ta pentru a monitoriza bateria și tensiunea sistemului de încărcare. Este proiectat pentru sisteme de 12 volți la sol negative și are un ecran LCD cu un grafic de bare care indică nivelul de încărcare. Există, de asemenea, LED-uri colorate, astfel încât să puteți identifica rapid starea de încărcare a bateriei. Capul acestui dispozitiv pivotează astfel încât să puteți ajusta cu ușurință unghiul său pentru o mai bună vizualizare.

Acesta este unul dintre cei mai accesibili testeri de baterii auto de pe listă, și este un favorit printre proprietarii săi, deoarece își face treaba cu puțin tam-tam.

Mulți utilizatori laudă această unitate pentru acuratețea sa și faptul că are un afișaj de patru cifre, în timp ce alți contori afișează până la trei cifre. Există totuși, câțiva utilizatori care au avut eșecuri cu dispozitivul după câteva luni de utilizare.Schumacher oferă un tester de baterii destul de tradițional care poate fi utilizat pe baterii de 6 volți și 12 volți. Acest produs poate testa sarcina, starea bateriei, pornirea motorului și oferă diagnostice complete ale sistemului de încărcare. Acest contor este găzduit într-o cutie de oțel cu un finisaj email coapte durabil și este rezistent la șocuri. Pentru o mai bună siguranță, există un mâner de transport din cauciuc izolat.

Este posibil să nu fie la fel de ușor de utilizat ca un dispozitiv care se conectează la bricheta ta, dar Schumacher baterie de încărcare nu dispune de cleme de baterie super-aderență și un comutator de roci de top montat, ceea ce face destul de ușor pentru a verifica bateria mașinii.

Nu este nimic prea fantezie despre acest tester

Nu este nimic prea fantezie despre acest testerAșa că este ideal pentru proprietarii de vehicule în căutarea pentru ceva de bază că ei știu va face treaba. Acesta efectuează un test de sarcină de 100 de amperi pe baterii de 12 volți, care este o modalitate mai bună de a verifica starea de sănătate a unei baterii comparativ cu simpla testare a tensiunii sale. Una dintre cele mai accesibile opțiuni de pe această listă vine de la Cartman. Bateria și alternatorul companiei este compact și ușor de citit, cu un ecran cu LED care indică starea unei baterii de 12 volți. Când efectuați o verificare a bateriei folosind bateria mașinii Cartman și testerul Alternator, pur și simplu trebuie să conectați clema roșie la terminalul pozitiv, și clema neagră la terminalul negativ al bateriei – cu mașina oprit. Testerul va aprinde apoi lumina OK, urmată de starea bateriei. Dacă doriți să verificați starea alternatorului mașinii, pur și simplu trebuie să porniți mașina înainte de conectarea celor două cleme.

Starea bateriei este desemnată de nivel scăzut, mediu și ridicat, iar încărcătorul va actualiza starea ca încărcături ale bateriei. Acest dispozitiv, de asemenea, vă permite să verificați starea bateriei înainte de încărcare. Dacă este un LED aprins constant, atunci bateria este în stare bună și poate fi încărcată. Dar dacă LED este oprit, atunci tensiunea bateriei este în afara razei de acțiune și ar putea fi, eventual, mort.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini