Cel Mai Bun ATV

CEL MAI BUN ATVToți trebuie să începem de undeva. Aceste ATV-uri fac un punct de plecare mare pentru a intra în sport cu cantități corespunzătoare de putere și controale ușor de utilizat. Dacă sunteți doar la început, acestea sunt cele mai bune ATV-uri pentru începători.

Echitatie un ATV este o mulțime de distracție, dar este, de asemenea, o mulțime de responsabilitate, de asemenea. De prea multe ori, auzim de accidente pentru că cineva nu a fost suficient de experimentat pentru masina el sau ea a fost de echitatie. Nu fi tipul ăla! Selectați un ATV care este corect de dimensiuni pentru un rider început. Am mai vorbit despre ATV-uri pentru copii. Acum să aruncăm o privire la cinci dintre cele mai bune ATV-uri pentru începători, și vorbim despre adulți. Aceste mașini sunt de mărime mare și gata pentru ani de drumeții și aventuri.

Ce este un ATV începător?

Vorbim mult pe site-ul ăsta despre mașinile cu motor de mare putere. Sunt sexy ponturi care obține cele mai multe de presă pentru că ne place cai putere si merge repede. Dar trebuie să ții minte că suntem experți. Facem asta de mulți, mulți ani și mulți dintre noi au concurat la un moment dat, de asemenea. Ne putem descurca cu aceste mașini. Un începător ar trebui să caute o mașină cu o dimensiune a motorului mai mică, cu putere de ieșire, care este ușor de manipulat. Multe dintre mașinile de pe această listă au controale simple, sau controale care permit o curbă de învățare. Am inclus, de asemenea, mașini care va dura, și va face fericit proprietarul pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce înseamnă că, în timp ce abilitățile dumneavoastră cresc, puteți continua să utilizați mașina de mulți ani și încă au tone de bucurie și de utilizare de la ea.

Can-Am Outlander 450 DPS

Can-Am Outlander 450 DPSCan-AM Outlander 450 face această listă prin a fi o mașină simplă, ușor de utilizat cu o mulțime de funcții și valoare. Este alimentat de un motor Rotax cu 38 de cai putere 427cc cu un singur cilindru, răcit cu lichid. Motoarele Rotax sunt incredibil de fiabile și ușor de lucrat, iar 450 oferă suficientă putere pentru a face munca de utilitate de lumină, în timp ce nu sunt prea puternice pentru începători. Transmisia FPC este simplă și servodirecția în trei moduri A Can-Am face manevrarea ușoară și previzibilă. La 678lbs uscat, mașina este grea, dar poate fi controlată chiar și de cel mai mic adult. Alterra 500 a lui Textron este ceea ce compania consideră un ATV de mărime medie.

Dimensiunea totală a cadrului este puțin mai mică și mai compactă decât mașinile mai mari pe care le oferă compania, ajutând-o să devină una dintre cele mai bune ATV-uri pentru începători. Are un motor cu un singur cilindru de 443cc, răcit cu lichid, cu patru fire, cu o simplă transmisie de FPC. Și la fel ca majoritatea mașinilor de pe această listă, folosește un singur mâner de frână care frânează toate cele patru roți. Are tracțiune integrală și pornire electrică. Acest model nu are servodirecție, dar ține și prețul scăzut. Alterra 500 are un MSRP de doar 4,999 dolari. Cu o asemenea valoare, nu e nicio îndoială că Alterra 500 E printre cele mai bune ATV-uri pentru începători.

Honda asta e foarte diferită de celelalte mașini de pe listă.

Honda asta e foarte diferită de celelalte mașini de pe listă.Nu are rafturi, sau vreun scop util. Este o mașină sport-clasă construit pentru echitatie traseu și punerea un zâmbet mare mare pe fata ta, cu ușurință ceea ce face una dintre cele mai bune ATV-uri pentru începători. Are un simplu motor cu un singur cilindru racit cu aer de 229cc și o ambreiaj și transmisie manuală. Asta înseamnă că trebuie să tragi de mânerul ambreiajului de pe partea stângă și să treci manual prin angrenaje cu piciorul stâng. Acest lucru poate părea ca o mulțime de muncă, dar într-adevăr ajută la început rider învăța de control. Devine mai distractiv ca set de calificare crește, de asemenea. Sistemul SportClutch Honda, de asemenea, vă ajută să păstrați de la tragerea de timp a motorului, o caracteristică frumos ca te invata corzi. Honda are, de asemenea, pornire electrică și a fost în producție de mulți ani. Prețul e și mai bun. TRX250X are un MSRP de doar 4.849 dolari!

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini