Cel Mai Bun Antigel

CEL MAI BUN ANTIGELEste foarte adevărat, că unul dintre cele mai trecute cu vederea fluide care sunt cumpărate pentru mașini și camioane sunt agenți de răcire și agenți anti-congelare. În timp ce toate acestea servesc scopului de a menține vehiculul cât mai rece posibil, este important să rețineți că există anumite substanțe de răcire auto care vor face o treabă mai bună la răcire decât altele. Da, Nu toate antigel motor este creat în mod egal.

În timp ce brandurile precum Prestone sunt acceptate ca principal tip de marcă antigel de cumpărat, nu vă lăsați păcăliți. Branduri, cum ar fi gheață motor, OES, și Zerex face fluide excelente, care pot de multe ori face o treabă mai bună la răcire motorul vehiculului. Singura dilemă care există este, care este cel mai bun lichid de răcire a motorului pentru a cumpăra pentru vehiculul dumneavoastră?

Nu este neobișnuit pentru a găsi branduri de publicitate mai multe tipuri de lichide antigel sub aceeași marcă. Am făcut munca grea pentru tine și a găsit 5 dintre cele mai bune lichide antigel radiator care va fi adăugiri excelente la procesul de răcire a vehiculului.

5. Zerex Original Green Antigel/Coolant

Ca numărul 5 în lichidul de răcire al motorului auto / agenți antigel, avem lichidul Original de răcire verde de la Zerex. Acest lucru vine într-un ulcior de un galon, și este scăzut în silicat-verde. Mai ales dacă aveți temperaturi extrem de scăzute, acest lichid de răcire auto va funcționa până la -34 grade F.

Compoziția sa chimică are proprietăți de coroziune și de luptă împotriva ruginei, este mult mai puțin probabil să se dezvolte rugină în sistemul de răcire al vehiculelor. Lucrează la toate tipurile de vehicule, verificați-l pe Amazon de mai jos pentru prețul lor curent scăzut pe galon.

4. StarBrite Synthetic Premium Coolant and antigel

4. StarBrite Synthetic Premium Coolant and antigelLa fel ca uleiul de motor sintetic plin face o treabă mult mai bună la menținerea vehiculului lubrifiat și rulează fără probleme peste ulei convențional, lichid de răcire sintetic rare ajuta pentru a menține răcitorul de automobile în comparație cu lichid de răcire convenționale regulate. StarBrite nu face excepție. Cu un aditiv PCT, sunteți capabil de a păstra un motor rece mult mai mult timp (mare pentru vehiculele mai mari cai putere).

În plus, acest fluid sintetic întâlnește și / sau depășește toate specificațiile OEM și ATSM. Scurgeri, găuri de pin și crăpături microscopice care se dezvoltă în timp pot fi sigilate cu acest lichid de răcire auto. Un plus mare pentru un vehicul care este sub stres greu, tot timpul. Verifică-i pe Amazon.

3. Zerex ZXG051 G-05 antigel pentru vehicule

La fel ca Prestone menționat mai jos, acest antigel Zerex este conceput pentru utilizarea vehiculelor grele. Această formulă a vehiculelor este 100% fără fosfat, permițând ca întregul sistem de răcire să rămână protejat (inclusiv aluminiul). Cu o protecție de până la 150k mile, sau aproximativ la fiecare 5 ani, silicat scăzut și formula pH scăzut permite reducerea ruginei și coroziune pe interior.

Pentru doar aproximativ 20 de dolari, veți obține o marcă credibilă care va ajuta vehiculele de răcire sistem de funcționare mai mult, rămâne fără rugină și cel mai important, rece. Ia un galon sau două pe Amazon de mai jos.

2. Prestone AF888 Dex-Cool antigel

Una dintre cele mai populare și cele mai iubite mărci atunci când vine vorba de răcire a motorului, este marca Prestone. Acesta este, probabil, cel mai bun antigel al motorului puteți obține atunci când vehiculul dumneavoastră necesită “Dex-Cool antigel”. Mare pentru mașini ușoare și camioane, marca Prestone funcționează în armonie cu radiatoarele din aluminiu. Câțiva aditivi îl ajută să oprească căldura extremă pentru o funcționare mai lungă și mai bună a motorului.

În general, ar trebui să aveți un lichid de răcire auto bine circulat pentru 150k mile. Ia-l pe Amazon pentru un preț foarte mic (în comparație cu prețurile din magazin).

1. TIRDS008 lichid de răcire pentru mașini de înaltă performanță

1. TIRDS008 lichid de răcire pentru mașini de înaltă performanțăDin ceea ce am putut găsi pentru cea mai bună modalitate de a combate căldura motorului, motorul de gheață TYDS008 de mare performanță de răcire auto este ceea ce ne recomandăm cel mai mult. Chestia asta nu e cea mai ieftină, dar nici nu e foarte scumpă. Ceea ce se obține într-un galon este biodegradabil, fără fosfat, fără lichid de răcire auto non-toxic care ajută la reducerea temperaturii motorului cu 50 de grade F. opereaza acest lucru la temperaturi de până la -26 grade F, și a alerga acest lucru în practic orice aplicație.

Dacă faci orice fel de curse rutiere, acest lichid de răcire este permis de ASRA și CCS. Propilenglicol, care este infuzat cu lichidul de răcire, se dovedește a elimina garnitura pompei de apă și etanșarea defect. Verifică-i pe Amazon pentru cel mai bun preț!

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini