Cea Mai Buna Lada Frigorifica Auto

CEA MAI BUNA LADA FRIGORIFICA AUTOO inovație care combină echipamentele de ultimă generație și nevoile consumatorilor, răcitoarele 12V, sunt versiuni sofisticate ale răcitoarelor standard de gheață. Construit pentru a călători, acest plug în răcitor pentru călătoria cu mașina se potrivește în vehicul pentru a menține perisabile de la spoiling în timpul călătoriei. Cel mai mare avantaj (și ceea ce face atât de mult mai bine decât răcitorul de gheață regulat) este că nu numai că va un plug în răcitor pentru călătoria cu mașina păstra băuturile reci, dar există unele care vor păstra mâncarea caldă. Ideea din spatele răcitoarelor electrice pentru mașini a fost de a crea o versiune mai mică a frigiderului tradițional de bucătărie pentru spațiu, care nu are neapărat loc pentru toate compresoarele tipice și balustrade. Cu un răcitor 12V, singura parte în mișcare este ventilatorul mic. Componenta care funcționează de fapt produsul nu este mai mare decât o cutie de chibrituri, și este făcută pentru a păstra elementele la fel de rece ca și în cazul în care acestea au fost așezat pe un 10lbs. bloc de gheață.

Cum funcționează o priză la răcitor pentru Mașină?

Cum funcționează un răcitor termoelectric de 12v la fel ca un frigider obișnuit pentru a păstra mâncarea rece și comestibilă pentru perioade lungi de timp. Aceste răcitoare electrice pentru mașini vă pot economisi timp și bani. De exemplu, în cazul în care familia ta este de a lua vacanța anuală de familie, în loc de oprire la restaurante fast-food, puteți stoc de 12V cooler cu sandwich-uri, sucuri, fructe, legume, și pui prăjit. Ai putea pune chiar și o caserolă în ea pentru a transporta la o petrecere sau cină adunare.

Top Five 12V Coolers
Pentru a vă oferi o idee mai bună a ceea ce poate face exact ceea ce răcitoarele electrice pentru mașini și multe caracteristici pe care le posedă, aici sunt câteva recenzii 12V cooler pe unele dintre alegerile de top.

Răcitor Termoelectric Fără Glazură

Răcitor Termoelectric Fără GlazurăIgloo a fost mult timp unul dintre numele de marcă de top în răcitoare de gheață portabile, în special Igloo Sportsman serie. Acum, alăturându-se celor care revoluționează modul în care este construită refrigerarea portabilă, această companie faimoasă a creat răcitorul termoelectric fără gheață. Acest produs este imens (capacitatea de a deține 32 12 oz. cutii de suc) și din moment ce nu necesită gheață, există mai mult spațiu pentru băuturi și alimente. Acest cooler este perfect pentru o serie de ocazii, inclusiv:

Acest răcitor 12V poate obține la fel de rece ca 36F în interior, datorită ventilatorului de răcire și motor care funcționează în liniște și eficient. Designul ergonomic permite ca produsul să fie transportat cu ușurință dacă vă decideți să-l luați la un picnic sau în interiorul cabinei sau camerei de hotel. Câteva recenzii de 12v nu indică decât feedback pozitiv pentru răcitorul termoelectric fără glazură Igloo. Mulți cumpărători spun că este unul dintre, dacă nu cel mai bun, 12V cooler pe piață astăzi. Le place faptul că nu aveți nevoie de gheață pentru a utiliza acest produs, ceea ce face mai puțin murdar și umed. Deși, un număr de utilizatori au pus gheață în acest frigider 12V pentru a ajuta la menținerea alimentelor congelate mai mult și a funcționat. Un utilizator a spus că atunci când a pus o pungă de gheață în frigider și și-a pus mâncarea înghețată deasupra, congelatorul termoelectric fără glazură i-a ținut mâncarea înghețată trei zile. Reduceri Curente Ale Igloo

IglooPowerAdapterAn notă importantă este că mulți cumpărători recomandăm achiziționarea adaptor AC (comercializat separat) pentru Igloo Iceless Termoelectrice Cooler, mai ales dacă vrei să-ți păstrezi cooler rece în orice alt loc (camera de hotel, camping, barca) alături de vehiculul dumneavoastră. Prețul este rezonabil, și considerabil mai mic decât alte răcitoare 12V, ceea ce face acest lucru se potrivesc perfect dacă sunteți pe un buget.

Coleman 40qt. Răcitor TE cu cablu de CD Putere

Coleman 40qt. Răcitor TE cu cablu de CD PutereColeman 40qt. Te Cooler cu cablu CD de putere are capacitatea de a deține 44 cutii de suc, precum și gustări și alte elemente. Construit similar cu un mini-frigider, acest produs funcționează nu numai pe drum sau în mașină, dar este ideal pentru camere de camin sau birou. Este destul de ieftin, având în vedere unele dintre caracteristicile care sunt unice doar pentru acest produs.Conectați Cooler Pentru CarColeman Conectați Cooler AdapterThis cooler diferă de la un număr de alte 12V coolere pentru că puteți fie să-l folosească ca un regulat de gheață rece sau în poziție verticală ca un frigider mic. În orice caz, veți găsi o tavă în interior pentru a vă ajuta să vă organizați mâncarea. Una dintre multele caracteristici ale Coleman 40qt. Termoelectric Cooler este că, atunci când este în poziție verticală, puteți deschide unitatea din față sau din spate. Ca și în cazul altor răcitoare 12V, va trebui să achiziționați adaptorul AC separat, dacă doriți să rulați produsul de la orice altă sursă de energie decât bricheta.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini