Cea Mai Buna Anvelopa Motoare

CEA MAI BUNA ANVELOPA MOTOCând ne gândim la o motocicletă de performanță ne gândim la motor, nu? Cu siguranță, motorul, cu un conținut de până la peste 200 bhp, este cel mai important aspect al ceea ce face ca o motocicletă să funcționeze bine? Ei bine, în timp ce important, în opinia noastră anvelopele (sau anvelope pentru britanici) sunt cel mai important aspect al oricărei mașini cu două roți.

Gândiți-vă că este în acest fel. Există două puncte de contact care te țin în legătură cu drumul în orice moment și sunt cercurile de cauciuc negru înfășurate în jurul roților tale.

Motocicleta ta va ieși din fabrică dotată cu orice anvelope producătorul va oferi nivelul ideal de aderență, confort, durabilitate și performanță generală. Din păcate, ei nu-l obține întotdeauna corect și biciclete mai mici motor mai mici poate veni echipat cu anvelope care sunt abia acceptabile.

Din fericire, ești liber să-ți upgradezi cauciucurile când vrei, ceea ce îți sugerăm să faci de îndată ce le uzezi. Anvelopa pe care o alegeți pentru a se potrivi va fi în întregime până la tine, dar în mod clar unele efectua mai bine decât altele. Ca și în cele mai multe lucruri din viață, este un compromis între accesibilitate și performanță, precum și luarea în considerare exact ceea ce utilizați bicicleta pentru.

Aici am revizuit mai multe modele de anvelope pentru a vă oferi o mână de ajutor atunci când vine vorba de înlocuirea set curent. Le-am împărțit în categorii potrivite pentru care credem că reprezintă ceea ce majoritatea oamenilor folosesc de obicei motocicleta. Pur și simplu găsiți categoria dorită și du-te de acolo!

Bine ați venit la runda noastră și revizuirea celor mai bune anvelope de motociclete de pe piață.

1) Best Global Street Tires-Michelin Pilot Road 4

1) Best Global Street Tires-Michelin Pilot Road 4Dacă dețineți orice motocicletă care este utilizat în principal pentru General street de echitatie, atunci acestea sunt anvelopele pentru tine. Ceea ce Michelin a produs aici este un pneu care este potrivit condițiilor umede și uscate pe care le veți întâlni în timpul a 90% din plimbările pe stradă. Asta include ploaia torențială și cea mai caldă vară.

S-ar putea recunoaște chiar modelul benzii de rulare și există un motiv în spatele asta. Șoseaua Pilot 4 este cea mai populară anvelopă pe șosea, disponibilă în prezent pe piață și va rămâne așa până când vom pune mâna în cele din urmă pe drumul Michelin 5.

Aceasta nu este cea mai bună anvelopă performante în orice zonă unică de pe piață, dar este cea care 99% dintre piloti au nevoie. Este bine prețuit, funcționează bine, este durabil și are chiar un model de rulare decent cautati.

Dacă mergi pe ploaie sau strălucești într-o varietate de condiții și deții o bicicletă de stradă părtinitoare, acestea sunt pentru tine.

Cauciuc de motocicletă Michelin PR4

2) Best High Performance Sports Tire-Metzeler M7RR

Aceasta este anvelopa pentru voi toți street Rossi ” și road warriors acolo. Ce vrem să spunem prin faptul că aceste anvelope sunt cele mai rapide anvelope puteți potrivi, eventual, la o bicicletă părtinitoare drum care va efectua în continuare în condiții mai reci și mai umede.

Verificați modelul benzii de rulare și veți vedea ce vrem să spunem. Sacrificați o cantitate mică de performanță METEO umedă dar câștigând atât de multă performanță uscată încât unii dintre voi ar putea chiar să le preferați pe astea în locul șoselei Pilot 4.

Dacă aveți un BMW S1000RR, Honda CBR1000RR Fireblade, Suzuki GSX-R100 sau Aprilia Tuono și îl plimbare rapid, acestea ar trebui să fie următoarea pe lista dumneavoastră. De fapt, dacă mergi repede cu bicicleta și îi forțezi limitele pe drum, atunci ar trebui să arunci o privire acestor cauciucuri.

Metzeler susțin că au plătit o atenție aproape de longevitate cu aceasta anvelopa, și în timp ce noi nu am purtat un set, mulți utilizatori sunt de raportare că un spate M7RR va dura cel puțin 5000 de mile în spirit de echitatie. Nu poți spune mai corect de atât.

3) Top Long Range Touring Tire-Metzeler Roadtec 01

3) Top Long Range Touring Tire-Metzeler Roadtec 01Cei dintre noi care merg pe biciclete mari, cum ar fi Ducati Multistrada și BMW R1200GS sunt de obicei interesați doar de două lucruri; confort și performanță. Vezi tu, biciclete mari ca acestea sunt concepute pentru a munch mile după mile confortabil și rapid. Ele sunt stilizate ca biciclete de aventură, dar cele mai multe dintre noi nu le va lua pe orice suprafețe mai provocatoare decât un petic de iarbă umedă sau pietriș – este pentru acest motiv că veți vedea cel mai echipat cu un pneu de turism rutier părtinitoare.

Din fericire, Metzeler are doar biletul cu Roadtec 01. Probabil că n-ai auzit de ei, dar Metzeler e fabricant de Anvelope Germane și face cele mai bune cauciucuri din branșă. Mai bine chiar decât unele dintre numele mari vei fi mai familiarizat cu.

Roadtec 01 este ceea ce Metzeler descrie ca anvelopa lor de Turism sport și nu ne-ar fi de acord. Numele jocului aici este de performanță rapid și de încredere. Un Ducati Multistrada 1200 are 160 bhp la robinet și știm cum sunt călăriți-proprietarii lor doresc o anvelopă care poate ține pasul atunci când accelerația este tras înapoi și puterea maximă este aplicată, precum și atunci când vine ploaia. Cauciucul ăsta excelează în ambele.

Ele sunt bine prețuite, oferind o mare valoare pentru bani și vin într-o gamă de cele mai populare dimensiuni anvelope deci, dacă sunteți toate pentru distanțe lungi, acestea sunt anvelopele pentru tine.

Vom fi sinceri și vom spune că Michelin Pilot Road 4 sunt foarte similare în natură cu aceste Metzelers doar pipping-le la post cu performanțe meteorologice umede, prin urmare, adecvarea lor de turism.

Aflați despre mașini și conducere

Suntem hobby blog despre masini